MUST HAVE MAKE-UP <3

Fødselsdags forberedelser. <3 :D

Det er den aller bedste dag på hele året når William har fødselsdag <3 Så skal han bare forkæles, jeg bliver i så godt humør op til hans fødselsdag, fordi den dag bare er den aller mest betydningsfulde dag i mit liv <3 24.04.11 <3 I år har William fødselsdag på en fredag, og hele hans stue i børnehaven, er inviteret til at komme om formiddagen og om aften kommer familien og fejre ham 😀 det bliver en liiiidt vild dag, men jeg glæder mig helt vildt meget!

Forberedelserne og indkøbene til dagen er gået igang, og William har været med til at bestemme temaet, samt menuerne – med min mening indeover 😉 … Han vil rigtig gerne have Ninja Turtles tema når børnehaven kommer, så det skal han selvfølgelig have 😀 Jeg håber godt nok vejret når at blive en hel del varmere, så vi har mulighed for at lave nogle udendørs aktiviteter som f.eks. skattejagt med godteposer som præmie 🙂 Vi bestilte sidste år kagemand til Williams fødselsdag, og han kan slet ikke li’ lagkage, så han har bestemt at der også skal serveres sådan én 😉 …

Når familien kommer, har jeg valgt lidt den nemme løsning, og til mit store held, så blev William vild med idéen. Vi bestiller en masse pizzaer og disker op med en lækker dessert i stedet, bum bum 😉 ! Ikke alt for meget arbejde i det. Så kan jeg også nyde gæsternes selskab og skal ikke stresse for meget rundt efter børnehaven er gået.  🙂 Min mor kommer og hjælper til med hele dagen, og jeg glæder rigtig mig til at fejre min lille guldklump og forkæle ham med en masse gaver, gæster og lækkerier <3 Weeehu det bliver læksi 😀

 photo 53EA4564-6DF9-48A8-9F0D-DF149B677CE4_zpshtwb2qre.jpg
Hvordan fejre du din guldklumps dag? 🙂

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

5 kommentarer

 • L

  Kan det passe, jeg så dig i føtex i dag, ved 15.30-16 tiden? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Jo det kan sagtens passe 😀
   Var i hvert falde i føtex med William og en god veninde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Ej hvor sjovt, så var det nok jer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Har kun holdt en fødselsdag for min datter ind til videre, hun er 14 måneder 😉 Men jeg havde pustet balloner op som fyldte hele stuen og flag og så morgen hygge med morgenmad og gaver, hendes far var her os om morgenen. om aftenen kom hendes bedste forældre. hun var desværre syg, havde ellers købt ind til en festlig fødselsdag i vuggestuen. men dagen gik godt alligevel! Hun sagde aiijjjj hver gang hun fik en gave.:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marisol Bush

  I will bookmark your blog and check again here regularly.
  I’m quite sure I’ll learn lots of new stuff right here!
  Best of luck for the next!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUST HAVE MAKE-UP <3