Hygge weekend hos mutti <3

Williams fastelavn 2015 <3

Vi elsker traditioner herhjemme, især når det er nogle hvor det handler om at hygge sig, have det sjovt og forkæle William lidt 😉 <3 Efter William er blevet så stor, og har sin egen mening, så må han selvfølgelig også selv bestemmer hvad han ønsker at være til fastelavn og i år ville han gerne være spiderman, og politimand 😀 som blev bestilt inde fra kostumelandet. Om fredagen fejrede de fastelavn i børnehaven. Det havde været en oplevelsesrig dag, hvor de både havde prøvede at finde vingummi bamser med munden i havregryn, fange fastelavnsboller på snore med hænderne på ryggen og selvfølgelig slå katten af tønden 😉 .. Alle var klædt ud, og over halvdelen af drengene var spiderman 😀 haha, så det var lidt af en mission at få den rigtige spiderman med hjem 😉 😀 ..

Jeg valgte at give ham fastelavnsris lørdag morgen, så han havde den hele dagen, da vi var hos min mor hele weekenden, og skulle hjem fra hende om søndagen :), hvor vi så skulle videre og fejre fastelavn, et andet sted 😀 .. Vi skulle ud på Amager og mødes med min bedste ven Joe, hans søn Oscar, min niece og min søster 🙂 . Hvor alle børnene skulle slå katten af tønden ved Amager Centeret, der valgte William at bruge sit Politimands kostume 😀 , de var simpelthen så super søde og lækre de børn i deres kostumer. Ens hjerte smelter jo fuldstændig <3 Nå men, selvom ingen af dem løb af med sejren, så var ungerne super glade for at have deltaget i festlighederne <3 ..
 photo 293DAECA-46EA-462B-A2DF-B5B3EA2269DF_zps1rezhzko.jpg photo 3C382777-DDBE-42E4-834F-CFCEF241F670_zpsk0uudpqr.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge weekend hos mutti <3