En hyggelig dag i radioen <3

Super lækker luksus vodka vundet, nu er jeg så klar til på lørdag <3

Yes, yes, yeeeees<3! Jeg vandt konkurrencen hos Emporiumlife om et stk. lækker luksus vodka fra mærket Roberto Cavalli Vodka <3 Såå lækkert! Nu kunne jeg næsten ikke blive mere klar til på lørdag, hvor et par skønne veninder & ven, blandt andet kommer Victoria, Stine og Julie fra serien 🙂 <3 Vi varmer op og spiser noget lækkert mad her hos mig inden vi gir den gas i byen, og netop derfor kunne jeg ikke have vundet denne sprøde vodka på et mere perfekt tidspunkt! 😀 – og så kan den lyse 😉 Genial til en lækker aften med vennerne… Nå men, glæder mig helt sindsygt til det bliver lørdag så vi kan få holdt et brag af en fest 😉
 photo 0C4819DF-182A-4353-B8B3-BCE0CDF3D8D0_zpsjgknwcia.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyggelig dag i radioen <3