En klovn til at komme forbi Fitness centeret?! - Træn hjemme ;)

Nu kan du også købe Lakrids by Johan Bülow hos Emporiumlife – PLUS KONKURRENCE ! :D

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg (læs her), har jeg været meget tilfreds med den vodka jeg vandt hos Emporiumlife. Som er en hjemmeside under konstant udvikling, for at yde den bedste og ikke mindst mest luksuriøse service til deres kunder. Det er man så heller ikke i tvivl om, er tilfældet lige her. For de har netop indgået et nyt samarbejde, der gør det muligt at man nu også kan bestille det ekstrem lækre lakrids fra Lakrids by Johan Bülow, og med tiden bliver det siden hvor man kan bestille alt det ekstra luksus i hverdagen eller til specielle lejligheder 🙂 Desuden er Lakrids by Johan Bülow også den perfekte værtinde gave eller lille hygge gave til en person man holder ekstra meget af 🙂 .. Lige nu har Emporiumlife et eksklusivt tilbud kørende, hvor man kan købe det helt specielle påskeæg fra Lakrids by Johan Bülow og få en 5 cl Roberto Cavalli Vodka med i samme pris 😉 Som netop er den Vodka jeg serverede for de skønne damer fra serien da vi hyggede 🙂 (se de eksklusive tilbud lige her)

Udover det, så har Emporiumlife også en konkurrence kørende på deres facebook side, hvor man kan vinde en Armand de Brignac til en værdi af 2.299 kr. (Find konkurrencen her) Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en  kommentar om hvem du ønsker at nyde den lækre drik med, hvis du bliver den heldige vinder 😉 Husk at like siden, så du kan følge med i fremtidige konkurrencer og nyheder på siden 🙂 .. Vinderen bliver fundet d. 28 februar, så skynd dig ind og deltag! Held & lykke herfra<3

Her kan du se nogle af alle de lækre produkter, der kan nu også kan købes på siden 🙂

 photo 1A41580E-E814-4225-80FC-291C87CFD474_zpsofmcen8k.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Insta: @amandasisse
Facebook: AmandaSisse (de unge mødre)
– Sponsoreret indlæg.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En klovn til at komme forbi Fitness centeret?! - Træn hjemme ;)