Nu kan du også købe Lakrids by Johan Bülow hos Emporiumlife - PLUS KONKURRENCE ! :D

Kan du huske historien om de magiske hårpiller? – Her kommer endnu en ;)

Der er sindsygt mange der har spurgt til hvad jeg har gjort, for at mit hår voksede så pænt efter graviditeten. For rigtig mange af os kvinder der har været gravide, har prøvet det der med, at tabe håret, og at det har svært ved at vokse ordentligt igen, efter graviditeten. Jeg oplevede at mit hår ikke voksede, og prøvede at redde det med hair extensions. Men, det er slet ikke det samme som ens eget dejlige hår. Der kan desuden være mange årsager til hårtab hos både mænd og kvinder, men heldigvis er rednings listen for disse også lang 😉 . Jeg reddet heldigvis mit hår ved piller og masser af vitaminer. Men en mere professionel og 100% dokumenteret tilgang at redde sit hår på, er ved brug af Crescina, som er et mærke er jeg efterhånden stødt på en del gange, og med god grund. Det er et super produkt mod hårtab der er lægeligt og videnskabelig bevist, at kunne stabilisere kvindeligt hårtab og samtidig stimulere fornyet hårvækst. De testede personer der har deltagede udviste positiv stigning i antallet af hår, og efter 4 måneders behandling med Crescina HFSC 100% steg antallet af gennemsnitligt 10,56 nye hår pr. cm2, det samme som 6.336 nye hår på hele hovedbunden. En meget sundere, mere holdbar og ikke mindst smukkere alternativ til hair extensions 😉
 photo 115A2EDE-D0EC-48BD-8D57-036C0BBA4607_zpsnifxbad0.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
 photo billede_zps95dcd708.jpg

2 kommentarer

  • xxx

    Tusinde tak for tippet! Det virker helt som det skal, jeg har selv prøvet dem i en længere periode nu, efter at have læst dit indlæg. Tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Tusinde tak for det gode råd

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan du også købe Lakrids by Johan Bülow hos Emporiumlife - PLUS KONKURRENCE ! :D