Kan du huske historien om de magiske hårpiller? - Her kommer endnu en ;)

Gud, jeg er jo snart færdig :O :D <3

Der er jo ikke mere end 3 måneder til jeg endelig er færdig med de 4 år den uddannelse tog <3 😀 Jeg er lykkelig ved tanken, det er helt sindsygt hvor hurtigt tiden er gået, men jeg ved også godt at jeg har en hård fagprøve i vente :/ Den er virkelig tung at lave, og jeg kan mærke at min egen indsats ikke har været så storslående som jeg selv ville ønske. Der har været sket en del, med lillemanden der brækket armen, min mormor der er hamrende syg og arbejde til op over begge ører. Så overskud, er en mangelvare herhjemme. Men til gengæld er det noget jeg ved at jeg vil! så derfor skal min stædighed nok tage overhånd, og jeg forventer selv et super godt resultat, men vil ikke blive skuffet, hvis karakteren ikke lyder på 12. Jeg ved jeg har klaret min skole super godt, og jeg kan være rigtig stolt af mig selv når jeg er færdig, uanset hvad 🙂 .. Men må indrømme at jeg kun glæder mig til de her måneder er overstået 😉
 photo 0F7A9A4F-0025-4210-81BB-C0DD0E4355E9_zpsrefrmmrs.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Insta: @amandasisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

1 kommentar

  • Nanna

    Har du fået job bagefter :-)? Held og lykke med fagprøven!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du huske historien om de magiske hårpiller? - Her kommer endnu en ;)