Gud, jeg er jo snart færdig :O :D <3

Billigt legetøj til rollingerne :D <3

Findes der noget bedre end at forkæle børnene med nyt legetøj? 😀 William sætter i hvert fald højere pris på legetøj frem for nyt tøj, “desværre” 😉 og selvom hele værelset er fuldstændig proppet til med legetøj, der kæmper om at få en plads derinde, så kan man jo ikke lade vær med at købe lidt mere i ny og næ 😉 .. Derfor gør det bestemt heller ikke noget at man kan få det til en billig pris, for jeg kender William, og han har nyt yndlings legetøj hver måned. Det er konstant en ny ting der er populært i børnehaven og så det kan hurtigt blive en meget dyr fornøjelse 😉 . Legbilligt, kan man købe rigtig meget populært legetøj til børn i alle aldre, til en meget billig pris. De har blandt andet noget William ønsker sig til sin fødselsdag, nemlig løbehjul 😀 Han har set alle ‘de store drenge’ køre rundt på dem nede i gården, i centeret og uden for børnehaven på skaterramperne 🙂 Han bliver trods alt kun 4 år, så jeg synes måske lige han er lille nok til det, når jeg ser alderen på de andre der kører rundt på dem 😀 men jeg må da give ham ret i at de er super fede, og hos Legbilligt, kan man endda få dem til en rigtig god pris 🙂 ..
 photo 3357762E-A307-48FF-ADB1-AF214B94E939_zpssoqathvz.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Insta: @amandasisse
Facebook: Amanda Sisse (de unge mødre)
 photo billede_zps8fd5e377.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gud, jeg er jo snart færdig :O :D <3