Okay, så læste man det med.. Jaja, putte, putte folk i kasser,.... ;b

William før alt andet – også reality awards..

Nope, i år deltager jeg ikke i Reality Awards, som mange nok har læst, så skete der en masse med William i julen, hvilket også har medført et sygdomsforløb oveni 🙁 .. Efter alt det med William skete, så vidste jeg at jeg var nødsaget til at aflyse en masse events og aftaler i januar måned. Nogle ting jeg virkelig havde glædet mig meget til, men ingen tvivl, William kommer altid i absolut første række. <3

Der kommer andre fester, der kommer andre events, men der er kun en William <3, der er kun en lille prins der ejer hele mit hjerte, og som jeg vil gøre alt i hele verden for <3
Heldigvis har jeg da lige fået sneget noget andet lækkert ind i januar (læs med på bloggen senere 😉 ) ..

Så jeg bliver hjemme hele tirsdagen så William kan holde mig i ørerne/kinderne 😉

 photo 96B4BF83-3E28-465B-ABC1-1353F16E4001_zpse5kkuqvk.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okay, så læste man det med.. Jaja, putte, putte folk i kasser,.... ;b