JEG GJORDE DET SGU ;) Velkommen 2015 <3 - & tak for julegaven Mutti :*

Omg, hahahahaha – Som om! :D

Hvor kan det egentlig være freaky at google sig selv, jeg skulle bruge nogle presse billeder af mig selv, så dovenskaben længe leve, så valgte jeg bare at bruge google ;b Deeeeeet er satme noget freaky stof folk har søgt om mig 😀 haha – “Amanda Sisse nøgen” Hahahaaha, Jaaor, som om :’D .. Men niksen biksen nej! Der findes ikke nogle nøgenbilleder af mig, som dem der søger må blive pænt skuffet 😀 😀 ! Men jeg fik et godt grin 😉

Ha en lækker dag!

 photo 94749E5C-3561-4958-880E-70A78CF726C9_zpsuzdreytl.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GJORDE DET SGU ;) Velkommen 2015 <3 - & tak for julegaven Mutti :*