Årrh lille hoste mus.. <3 - Det er godt vi har masser af kærlighed ! :D

Okay nu er det 2. gang det sker…. Not funny! – JEG ER HANS MOR, IKK SØSTER!

Det faktisk ret så heldigt at jeg har rimelig meget selvironi og tager de fleste ting i livet med et smil eller grin… For nu er det anden gang jeg er blevet forvekslet med at være Williams (storesøster?!).. Hey what?!

Første gang, var da William næsten var nyfødt, jeg var ude med min mor og William, da William pludselig vågner i barnevognen og græder, jeg tager ham op, trøster ham og siger til min mor at hun lige selv må gå ind i den butik, mens jeg lige nusser om ham. En ældre kvinde ser det åbenbart, men hører åbenbart ikk hvad vi siger, så da hun ser min mor gå ind i butikken mens jeg står med ham i armene, kommer hun hen til os , kigger på William og siger “Åååh lille pus, er din mor gået? Hun kommer jo tilbage lige om lidt” … Jeg var SÅ målløs, men prøvede ikke at vise det, smilede bare og lod hende gå forbi med en meget underlig følelse i maven bagefter :b alligevel valgte jeg at gi min mor den kompliment videre og selv tá det som et tegn på at jeg helt sikkert vil se ung og lækker de næste 40år…

Nå men her 2. gang, der skete det, da William skulle ind og have skiftet sin gips til en lettere model, Williams farmor var taget med os som en rigtig god støtte. Og da vi alle tre sad i venteværelset, der havde William ret svært ved ikk at have krudt i numsen, og imens jeg er ved at finde nogle papirer frem fra tasken siger farmor lige så pænt “skat, sid lige pænt på stolen”, da en læge kommer bag os, klapper William på hovedet og siger “ja gør som din mor siger” 😀 hahaha, åh ha, endnu engang blev vi enige om at det måtte helt klart være en kompliment til farmor for hendes unge ydre og sind 😀 <3 måske mest flot for lægen da det viste sig at være ham vi skulle ind til, og han så opdagede at jeg var moren 😉 …
Jeg tvivler dog på jeg er den første unge mor der har oplevet det 😀

<a href=" photo B2533339-FE53-46D4-944E-13FCFD915CF9_zpszxi5jp2l.jpg

Kiss love & hugs A.S. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årrh lille hoste mus.. <3 - Det er godt vi har masser af kærlighed ! :D