Børn med i Fitness = DÅRLIG MOR!

Nej, jeg skal ikke tabe mig ;)

… Grunden til at jeg meldte mig ind i Fitness Dk, var ikke for at jeg skulle tabe mig, eller få kæmpe muskler :b.. Der er nogle simple grunde til jeg valgte lige netop dette.. Jeg ville gerne have mere energi og overskud i hverdagen, og jeg ved jo hvad en løbetur gør ved mig om sommeren 😉 , så det var nok den største grund. Det skader jo heller aldrig at få strammet lidt op ;b og så havde jeg hørt fra nogle veninder at der var børnepasning, og de træner selv der, så det jo lidt win win og mere motivation til at ta afsted 😀 … Jeg starter op med kun at tage en times træning af gangen så William ikke skal bruge for længe der & så kan jeg hele tiden holde øje med ham mens han leger, spiller iPad eller ser en film 😀 🙂 Men jeg hverken vejer eller måler min mad, jeg har ikke et “fitnessmål” jeg skal nå, eller skal ned i vægt, jeg skal heller ikke have store muskler og vaskebræt. Jeg spiser ikke efter en speciel diæt, jeg elsker at bruge opskrifter fra Fit living, der får man god inspiration til nye lækre retter.

Jeg elsker at spise sundt, lige så meget som jeg elsker en god rød bøf & et glas rødvin, og jeg nægter at blive typen der får dårlig samvittighed over at spise som jeg vil 🙂 Så bare der er balance i tingene og man får mest af det sunde, husker at drikke vand, spise frugt og grønt, lave sunde retter, så gør det vist heller ikke noget at jeg også spiser en is & fredagsslik med William.. For det er jo ikke ligefrem fordi jeg skal smide nogle kilo at jeg har meldt mig ind 😉
Jeg/vi skal bare hygge os med det, løbe nogle gode kilometer indenfor i varmen, indtil det bliver sommer 😉 .. Og hvis man bare lige tager en time efter arbejde & børnehave nogle gange om ugen, så holder jeg mig igang, får bedre energi og overskud til min lille batman <3 ..

De vigtigste ting i mit liv vil stadig altid være William, familie, veninder, arbejde og fremtiden 🙂 <3 Så ingen dårlig samvittighed når jeg laver kage med mit barn eller hvis vi tager ud og spiser 😉

 photo 3204E15F-2E93-42A4-A8C1-DCA07AE08CAB_zpsgubuhswj.jpg
Peace, love & harmony A.S.<3

2 kommentarer

  • Det lyder som en meget sund og fornuftig balance du har fundet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det præcis på samme måde som dig. Elsker at leve sundt, men dog kommer der lidt søde sage af og til. Men bare det hele er i balance, så ser jeg heller ikke noget galt i det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn med i Fitness = DÅRLIG MOR!