Omg, hahahahaha - Som om! :D

Børn med i Fitness = DÅRLIG MOR!

Så fik jeg da liiige den opsang med, da jeg igår valgte at fortælle om at William skulle med mig ned og træne.. Meeen, hva havde jeg regnet med, der er altid en eller anden skinke der skal påpege og hæve sig hver gang jeg trækker vejret ;b og fortælle mig hvor meget jeg burde gøre tingene anderledes 😉 For vi ved jo, alle børn og mødre er ens!  😀

Jaa uha, William var med i fitness dk, shame on me! Det værste er, det er laaaaaaangt fra sidste gang han var med 😀 .. Allerede i morges spurgte han, “skal vi derhen igen i dag mor 😀 ?!” Jeg svarede, “jamen, hvis du har lyst, så ka vi godt. :)”
W: “Jaaaaaaerh!! :D” og da vi kom ned i børnehaven ville han slet ikke derned :/ (<- Alt for lang juleferie) og sagde så i stedet “jeg vil bare ned i trænings centeret med dig nu mor!” <3 Min trænings taske er ihvertfald pakket til efter arbejde 😉

Men så kom den der stikpille også “ka hun da ikke bare ordne de ting når hun er børnefri!?!” …. Jo, hvis jeg ville træne 1 gang om måneden (det er så meget jeg er børnefri 😉 ) … Så nej, det er ikke en mulighed, og faktisk er det sgu også skide dejligt at have sin laban med 😀 <3

Derudover tror jeg bestemt ikke det skader børn at være med mor &/eller far i træning centeret, tværtimod 😉 , det kan vist kun være sundt for begge parter. Og jeg kan love jer for at William hygger sig, og hvis han vil hjem – så tar vi hjem 😉 ..

Han hjalp endda med den sunde aftensmad i form af – Chili/Papaya marineret kylling med hjemmelavet rodfritter & soya, plus min frokost samme slags kylling med en masse gulerødder og lækre bær 😀 <3

 photo 28475E3F-EE3B-443C-8354-9153A3344366_zpsswgsa0jj.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

23 kommentarer

 • Josephine

  Jeg synes, at du gør det pisse godt! Mega meget respekt her fra!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Gi den gas AS. Du er en skøn mor, bare kig på din lækre unge 🙂 træningcentret skader ingen, heller ikke børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Taaaaak, det var sødt sagt 😀 . Den får også hele armen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Self. Tager han ik skade af det! Hvis man er tilfreds med sig selv(sin krop mm.)tror jeg på, at man bliver en bedre mor med mere overskud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Jeg tror du har fat i noget af det rigtige 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også overbevist om, det er en sund ting at have sine børn med i træningscenter, hvis man har mulighed for det. I mit center er det ikke en mulighed medmindre de er så små de sidder i stol. Det er ret ærgerligt! 🙂 Jeg synes absolut, det er en sund ting for børn at se, man dyrker motion, og det er en god ting. Så kan man være med til at inspirere ens børn til at dyrke en sport selv 🙂
  Thumbs up herfra! Jeg følger selv med i D. U. M., og jeg synes dælme, du gør det godt! 🙂

  // Mille, http://WWW.ARTBYMT.DK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • joan

  Åååh nej… du lærer da ikk bare dit barn at træne og bagefter æde grønsager

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Jeg føler mig også meget skamfuld, sikke en pine og omsorgssvigtende barndom min søn går i møde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har ikke selv børn, men kan ikke se noget galt i at han er med i træningscenteret, så længe han ikke er i vejen for andre der træner og han selv hygger sig, og ikke er ked af det. Så thumbs up herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi hansen

  Man er altså ikke nogle dårlig mor bare fordi man vælger at tage sit barn med i fitness det er der mange som gør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi har vores unger med flere gange om ugen, og de elsker det. Fitness dk i Glostrup er så børnevenlige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Det er også der vi er 😉 😀 Det er dog ikke folk i centret der har brokket sig, men folk der har læst indlægget og så taget diskussionen videre på facebook :b

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Uh. Så kan det være at mine børn støder ind i et kendis barn en dag 😉 Men hvorfor skulle han tage skade? Må de så heller ikke komme med i netto eller se en støvsuge??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er ikke helt med… Hvad skulle der være i vejen med at tage sit barn med i fitness.?? Skulle barnet tage skade..? Måske de andre trænenede personer..? Fitness centret..? Mon dog nogen tager skade af det.. Så længe barnet ikke er til gene for andre eller fare for sig selv, og fitness centret er ok med det, er det da mere end i orden, at man finder tid til at træne som enlig mor OG tilbringe tid med sit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg kan da virkelig, som i VIRKELIG ikke se noget som helst problem i at du tager din søn med til træning! Jesus christ da, tænk folk gider gå op i det! Det er sgu da kun sundt for et barn at komme med lidt rundt omkring – det lærer de da kun noget nyt af. Bla. hvor sundt det er 😉
  Du er en pisse dygtig mor, AS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Utroligt man aldrig kan få lov at gøre noget uden der kommer 800 løftede pegefingre. Jeg synes du virker rigtig fornuftigt skruet sammen, og som om du tager nogle gode valg for dig selv og din søn. Kh herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MB

  Du er virkelig sørgelige – du skriger efter opmærksomhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Jaaaa. ARRRRRRRGH! #OPMÆRKSOMHED# ARRRRRGH!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så længe børnene hygger sig.
  Det er det vigtigste.

  Jeg tager også min søn med ud på løbeture, der er der sgu ingen der stopper en op og fortæller at det er forkert. Tværtimod. De smiler til en.

  Jeg synes det er fedt at du tager ham med derop.
  Det viser da bare overskud.
  Ud over det vil din søn se dig som en mor der er fysisk aktiv.
  Det er der ikke mange der kan prale af.
  Så vil der også være chance for at han bliver en fysisk aktiv dreng..

  Hiv ham med hver dag hvis han hygger sig.. 🙂

  http://www.runjimmy1.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Hej synz du for sej. Venter selv barn, termin 26 marts og pga jeg har taget næsten 20 kg på har jeg os tænkt mig at træne, os mens han sover i barnevogn. Ved godt at der er altid nogen der skal kommentere m latterlige ting, men min mand er kun hjem i weekend og vil slf os gerne bruge tid m familie der, så må nøjes m at træne i hverdagene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  har fulgt dig siden din graviditet… Og har faktisk tit ønsket at møde dig for at fortælle dig hvor god og sej en mor du er! Jeg blev selv mor da jeg var 20 og det var tidligt for mig… Men ligemeget hvilken alder er det hårdt arbejde især når man er alene! Og selvfølgelig kan man tage sit guld med til træning!!! Det er da kun sundt at ens barn er en del af en sund livstil.. You go Girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Du er virkelig en god mor, stol endelig på det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omg, hahahahaha - Som om! :D