Fokusgruppe i næste uge <3

Want drama? – Walk in my shoes for one day..

Ny dag, nyt rygte, ny drama! – Hell ya! Tænk at vågne op hver morgen og læse at endnu en trunte har skrevet et nyt stygt rygte om dig? – forstil dig at din facebook – og dit liv generelt bliver overvåget mere end de gør i Big brother .. Velkommen til mit liv..

Og ja, jeg har SELV valgt at deltage i de unge mødre, selv valgt at være en offentlig person, selv valgt at skulle ta’ det sure med det søde, selv valgt at gå ind til det – velvidende at “ikke alle elsker dig” bla bla…

Det er svært at nå at holde styr på hvad jeg nu skulle ha lavet, de fleste rygter er jo lige til at ryste på hovedet over – og folk der kender mig, ved jo også udmærket at det langt fra passer.. But still!

Mine veninder og jeg morer os ofte over al den ballade jeg tilsyneladende skulle lave (heletiden) – blot et par eksempler jeg er beskyldt for “hun er blevet kærester ned en af de andre fædre fra serien” “hun knepper gamle mænd” “hun tager stoffer” “hun er jo en psykopat” “hun har været sammen med ham bokseren” well okay, jeg kunne blive ved, og alle rygter kan jeg med god samvittighed sige IKKE PASSER! Tænk at der findes mennesker der døgnet rundt våger over mine facebook profiler – og nej jeg overdriver ikke når jeg siger hver eneste dag, selv jule & -nytåraften bruger de på at snakke om mig 😀 .. Tænk man ikke har mere indhold i livet, end at holde øje med mennesker man decideret hader , sørgeligt? Oh ya!

Jeg gider i hvert falde ikke spilde et sekund på mennesker jeg hader, og ærligt nej og helt uforståeligt, så hader jeg dem faktisk på ingen måde, på trods af de har prøvet at smadre min forretning, ringe og chikanere mit arbejde, svinet mig og min skønne dreng til dagligt i både private beskeder og offentligt på facebook og ikke mindst, truet med vold. Nej igen jeg hader dem ikke, jeg har virkelig ondt af dem, det må være forfærdeligt at leve et liv hvor et mennesker man hader så inderligt (mig) er ens store samtale dagligt, jeg er deres dagens højdepunkt.. Se det må virkelig være noget meget fortabte sjæle .. But still lot’s of love til dem. <3 jeg kan godt forstå de gerne vil være mig, virkelig .. Det kan jeg så godt forstå – jeg har det sgu ogs for fedt <3 😉 og alle de tosser, er i forvejen blokeret på alle mine profiler, meeeen de opretter fake profiler, fordi de simpelthen ikk kan få nok 😉

En ting er sikkert, jeg vil aldrig leve mit liv for at tilfredsstille mennesker jeg ikke aner hvem er.. – jeg lever mit liv for at tilfredsstille min søn, mig selv & dem jeg elsker :* <3
– og der er heldigvis så mange flere søde privat beskeder & positive kommentarer til os, dem tager vi imod med kyshånd og varmer helt inde i hjertet 🙂

 photo 392D8967-BA45-4F0B-B4F9-818AA5D29129_zpsqbtbcnlc.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

4 kommentarer

 • Maja

  Det kunne ikke siges meget bedre…. Det er virkelig sørgeligt at folk kan opbygge så stort et had til et menneske de ikke kender…. Be yourself, always

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Ej, men det kan du ikke bruge til noget som helst.
  Ud fra, hvad jeg har set og læst fra din blog, så synes jeg at du gør det SÅ flot!
  Jeg ville ønske jeg havde samme overskud og energi som dig!
  Og William er da bare pisse dejlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Ej, men det kan du ikke bruge til noget som helst! kan de ikke lide dig, er det sgu deres eget problem.
  Jeg synes klarer det hele SÅ flot!
  Jeg ville virkelig ønske at jeg havde samme overskud og energi som dig!
  og William er da bare vildt dejlig!
  STOR ros!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Ohhh yes! Blev inviteret ind i en gruppe på facebook der hedder ” snik snak om de unge mødre” og hold nu kæft hvor har de damer travlt! Den skulle ha hedder bitching om de unge mødre. Fik meldt mig lynhurtigt ud for det handlede jo kun om at svine dig og de andre deltagere i de unge mødre til – sørgeligt.
  Ha en dejlig jul med lille W 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fokusgruppe i næste uge <3