Jalousi

Vi laver lækkert juleslik :* <3

I dag havde vi endelig tiden til bare at hygge os med at lave juleslik. Så da jeg havde fri fra arbejde skyndte jeg mig ned i børnehaven, snuppe bassen med mig, og så gik turen til føtex hvor vi fik samlet et godt udvalg af det vi skulle bruge 😀
 photo CDAF357F-5A5A-442A-953D-3204CCC7FD12_zpsmcddh7ch.jpg
Da vi kom hjem stillede vi alle tingene op på spisebordet, og satte krummernes jul på (Williams yndlings). William lavede “dejen” til havregryns kuglerne (med lidt hjælp 😉 ) Vi havde en deal om at det kun var hans havregryns kugler 😀 .

 photo 1D5A207B-97F3-4C06-9359-0465DEFF6179_zpss0ajbpwe.jpg

Den skulle på køl og imens gik vi i fuld krig med de andre lækre ting. Jeg havde virkelig undervurderet hvor lang tid det ville tage ;b Så vi endte med at sidde i halvanden time (det er altså ret lang tid for William at sidde stille og være kreativ) og nåede ikke meget længere end at William fik lavede en masse “marcipan orme” 😀 og jeg fik kun lige nået at lave nogle lakridsmarcipan kugler med hvid chokolade og lakridspulver på, helt klart også det vigtigste 😉 ..

Men så kan vi lave slik heeeeele weekenden 😀 – og i morgen skal William pynte sine havregryns kugler med krymmel . Mums<3

 photo CF4DB3DE-76EB-46D3-BACA-B9143B148071_zpsqpp2d2ye.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

1 kommentar

  • amie

    Wow, ɑmazing blog format! Hоw long have you been running a blog for?
    you made blogging loߋk easy. The total ⅼook of yoᥙr
    websіte is wonderful! Love you in teen mom DK

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jalousi