Hele historien om Williams operation i armen :/

Nytår aflyst!

Som i har kunne læse på bloggen igår (se her) og alt det der har stået på min facebook de seneste dage, så har William været igennem en ordentlig omgang på hospitalet, hvilket naturligvis ændre mine planer. I år skulle jeg for første gang (efter jeg er blevet mor) fejre nytår med et brag af en fest og lækker sushi middag på Østerbro. Jeg havde glædet mig, helt ekstremt meget <3

Men efter den tur William har været udsat for, så føler jeg ikke at jeg kan gøre hvad der passer mig. William fejre dog nytår hos farmor og farfar med hans far. Men han har stadig mange smerter og det kan ske han bliver ked af det, derfor vil jeg så gerne være lige i nærheden og til at få fat på, hvis der skulle ske noget 🙂 <3  Der er altid en ny fest næste år og han er trods alt det aller vigtigste i mit liv, han er hele mit liv <3 Jeg har dog taget chancen og smuttet på arbejde, mens han hygger med farmor, farfar og far.. Og så bliver det til en stille og rolig middag på Ørestaden hos min stedfar og hans kæreste <3 hvor jeg kan køre hjem tidligt og holde vagt eller få noget af det søvn jeg er i kæmpe underskud med 😉 ..

Må i alle ha en fantastisk aften, specielt dem jeg skulle ha brugt aften med <3 – håber vi ses i det nye år :*  og pas nu rigtig godt på hinanden alle sammen <3

 photo BDD2CED3-2B60-4CF6-836F-A5A7B383B929_zpskccdz33f.jpg

Kiss, love & hugs A.S. <3

2 kommentarer

  • Anne

    Massere af god bedring til din smukke søn. Sender dig ekstra styrke og ❤ Jeg håber I finder vejen til at kunne være sammen, alle sammen, omkring ham. Knus.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I am genuinely pleased to read this website posts which contains plenty of helpful data, thanks for providing these data.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hele historien om Williams operation i armen :/