4 forskellige slags anderledes konfekt <3 - som at spise et stykke af himlen :D <3

Nye opgaver ude på arbejdet. :)

Nu er der jo ikke forfærdelig lang tid til jeg er færdig med min uddannelse, og jeg glæææææder mig 😀 .. Jeg er så småt begyndt på at skrive fagprøveopgaven og jeg mangler også kun et enkelt ophold på skolen inden den store eksamen 🙂 Ude på arbejdet er det også tydeligt at mærke, at der ikke er længe til jeg er færdig. Jeg har altid fået lov til at være med lidt over det hele 🙂 Og jeg er så glad for at være der hvor jeg er. Da jeg startede var vi kun min chef og jeg, det er nu udvidet med en medarbejder mere. Og som jeg tidligere har sagt, så kunne jeg simpelthen ikke forestille mig at der fandes en bedre arbejdsplads 😀

Men når der kun er et halvt års tid til jeg er færdig, betyder det også at jeg skal have større ansvar og tage mig af nogle flere opgaver 😀 Et af de nye områder som jeg skal stå lidt for, er indkøb. 😀 – Hvem elsker shopping mere end mig? (og ja, så pyt med det er kontorartikler, alt shopping tæller! 😀 ).. Vi har altid benyttet os af kontorlinien når vi bestiller vores kontorartikler, det er stedet med gode priser, hurtig levering og så kan man få alt ligefra møbler til kontoret, papirklips, printerpapir, Whiteboard og meget mere. 🙂 Super nice <3
 photo 2813201C-EB08-4A94-8C41-6B60D9706C69_zpsnow6lfvp.png
 photo D2998B9F-8CFE-4066-B656-4A922B5FEA20_zpstkxfgwfe.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

 photo billede_zps95dcd708.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 forskellige slags anderledes konfekt <3 - som at spise et stykke af himlen :D <3