Glædelig jul til jer alle <3

Lækkert mode regntøj – Uden det behøver at koste en bondegård.

Min lille bandit på 3,5år er blevet meget bevist om sit tøj, det har han faktisk været lige siden jeg kan huske (hvor mon han får det fra 😉 ) .. Ej, det er jo klart at når han kan se at det er noget mor er rigtig glad for, så tager han det automatisk til sig. Når han er rigtig rigtig sur på mig, så siger han også (med raseri i øjne) “DU ER BARE HELLER IKKE PÆN I TØJET I DAG!!” <- & jeg lover jer, at det er sgu svært at holde masken og ikke bryde ud i latter :b de har også hørt den kommentar en del gange i børnehaven når han er blevet arrig.

Hvis jeg måtte bestemme alt, og William ingen indflydelse eller interesse havde i sit tøj, så røg alle hans cars, planes, turtles trøjer m.v. ud i skralderen, så der kun lå al det lækre tøj i de gode mærker, som ikke ser forvasket ud eller bliver helt facon løst efter et par turer i vaskemaskinen. Men han har jo hurtigt fundet ud af hvad der er sejt nede i børnehaven, og han skal selvfølgelig også have lov til at have noget af det der lige hitter hos børnene.

Men når det kommer til overtøj og særligt regntøj, så går jeg slet ikke på kompromis, det skal bare holde og gerne mere end et par turer på legepladsen. Især da regntøj er noget der bliver brugt meget, da William jo er på legepladsen stort set hver eneste dag. Heldigvis behøver regntøj (og overtøj) ikke at koste en bondegård for at få noget der er ordentlig. Smallfashion tilbyder et lækkert udvalg af regntøj og en masse andet fantastisk tøj til børn <3 Her finder du regntøj fra Small Fashion.. De har naturligvis både til piger & drenge og Mikk-line er et super lækkert og holdbart mærke, William har haft både gummistøvler og regntøj i samme mærke og det er klart et af de mærker jeg foretrækker..

 photo CBEF993D-8911-40A6-984E-22A2D6F6F447_zpsckofgr8s.jpg
 photo D29425FF-481C-43D3-BBFA-E21ED416D480_zpsd1z8gmyz.jpg photo 518DD39F-5B3D-4EEC-A888-0D9ACE2B6C3E_zpsqgjbgln1.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3

 photo billede_zps95dcd708.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul til jer alle <3