Nye opgaver ude på arbejdet. :)

Lækker indretning til den kommende bolig <3

Forhåbentlig engang inde i det nye år, så flytter William og jeg til en anden bolig. Vi er nemlig på udkig efter et rækkehus, imens jeg har sparet op til noget større 🙂

For jeg skal bare så meget væk fra lige det her kvarter vi bor i nu, og det kan slet ikke gå for langsomt! Derfor er vi blevet skrevet op til nogle rækkehuse, hvor nogle af de andre børn fra børnehaven bor 🙂 Der er meget kort venteliste og derfor er jeg allerede igang med at købe lidt ind og spare op til nye ting når vi skal flytte. Blandt andet skal vi have en ny sofa, da det *lort* jeg købte i jysk for få år tilbage, er fuldstændig slidt, og William kan ikke lade vær med at pille i den. Men det er bare lidt svært at købe en nu, da jeg ikke ved hvilken model der kommer til at passe bedst ind i den nye stue, altså en to & tre mands eller en stor med chaiselong. Derfor venter jeg med den, køleskab og ovn, til jeg ved hvornår vi flytter. Hvis jeg kan holde ud at glo på den sofa så længe ;b .. Men en ting er sikkert, til vinduerne skal der nye gardiner <3. Jeg skal ikke bare have de sorte lameller som jeg plejer. Jeg har kigget rundt inde på Stila http://www.stila.dk/indoor/rullegardin , der kan man finde enormt mange søde rulle gardiner, der ikke får hjemmet til at se så stort/hvidt ud. Men skaber mere hygge og personlighed. Jeg er helt vild med deres Heritage modeller 😀 Must have! Passer perfekt ind til et roligt lyst hjem og så med en masse blomster 😀 <3
 photo 10906088_10204233346368558_8864841563909675500_n_zpscd283e36.jpg photo 10392408_10204233346008549_7863936107192665592_n_zps7db23b2f.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
 photo billede_zps95dcd708.jpg

1 kommentar

  • Anette

    Det lyder da ikke rart med det sted i bor – hvad er der galt der?
    Det er det bedste, at kunne gå og finde lækre ting til ens hjem, så det bare bliver en drømmebolig.

    Jeg håber at der ikke går længe, før i får det i søger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye opgaver ude på arbejdet. :)