"Jamen, de udstiller os........"

JEG VIL TILBAGE TIL MIT ARBEJDE NU!!

Puha, skole, skole, skole – Jaaaaaaaaa… behøver jeg sige mere? Nej vel 😀 ….
Jeg kan nu aller bedst lide at være på mit arbejde, men ingen uddannelse uden skole ophold, heldigvis færdig om ikk så mange måneder.. Nu er fagprøve gået igang, og slutter først om nogle måneder (så i kan vel regne ud at det ikke er en opgave man lige laver på en uges tid ;b) – Jeg elsker Williams bedste forældre for at være så super hjælpsomme i denne periode, da skrivningen skal foregå i fritiden.. Men nu har jeg været hele ugen på skole, og glæder mig meget til at komme tilbage på arbejde på mandag<3 På trods af jeg skal stå til regnskab for julefrokosten og den weekends eskapader 😀 hahah <3

Seee lige hvor dejligt jeg har det heeeeer på jobbet <3
 photo 5E017598-269E-494D-9442-508E7AA1CDCD_zpsce0xrcnt.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jamen, de udstiller os........"