Min første advents gave til William - der fik folk til at gå amok ;b

“Jamen, de udstiller os……..”

Åhh hvor er jeg træt af at høre den sætning og jeg har vist hørt den alt for mange gange, så nu bliver i lige (u)frivilligt læsere til mit møgfald ;b .. Jeg synes ofte man kan læse eller høre fra tidlige deltager af forskellige programmer at de, enten fortryder deres deltagelse, det var ikke det de havde regnet med da de sagde ja, de mener tv produktionen har udstillet dem osv. osv…

Jeg siger ikke at at tv selskaber kan nogle tricks, men vil nu ikke mene det er selskabets skyld, hvis man fremstår virkelig dum ud fra ens udtalelser… Jeg må da indrømme at jeg også har krummet lidt tær over mig selv, men det er helt og holdent min egen skyld.. Hvis man er kommet til at sige noget dumt – hvilket alle mennesker gør, forskellen er bare at vi bliver filmet imens vi siger det 😀 .. For ærligt, der er jo ingen der lægger ordene i munden på os, vi bestemmer jo selv hvad vi ønsker at vise, sige og svare på.. Jeg har da fået spørgsmål under optagelserne, hvor jeg lige siger “kan vi ik springe den over? eller det ønsker jeg ikke at vi taler om osv.” .. Så derfor er det trættende at høre hvordan andre der har deltaget i et eller flere programmer, at de føler de er blevet udstillet.. I fjernsynet vises jo kun de aller bedste minutter, som skal fange seerne, altså de minutter der er aller sjovest! 😀 DET ER JO TV FOR POKKER !! – og hvis man har det så svært med det, og føler sig enormt dårlig behandlet, hvorfor fortsætter man så 🙂 ..

Nå ikke mere mund crap herfra eller sure miner 😉
 photo 729306C5-0EDB-40FE-AEDD-8CCE9DC34E27_zpscj1yenfe.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første advents gave til William - der fik folk til at gå amok ;b