Hvilket teleselskab har du? - Jeg synes det kan være en uoverskuelig jungle at finde ud af hvilket er billigst.

Få mere farve & personlighed ind i hjemmet <3

Indretningen i mit hjem, er meget enkel. Altså, jeg elsker nips, men lige med små nipse ting, der skal man passe på man ikke hiver for meget ind i hjemmet. For så det nemt kan komme til at se mere rodet end hyggeligt ud.

Men med nips og små artikler til hjemmet, kan du næsten tillade dig alle farver, og det er det jeg elsker! For det er dét der skaber så meget personlighed og varme ind i hjemmet.. Derudover er det nemt og billigt at udskifte hvis man ønsker at ændre stilen i de forskellige rum man har i hjemmet. – Det er liiidt sværere hvis man har købt sig en rød sofa til flere tusinde kroner. Så har man lidt sat sig på en farve :b

I køkkenet er det jo også super populært at købe en bestemt farve og indrette sig efter den (vi husker alle historien om lime grøn right? 😉 ) …
Jeg kan nu generelt bedst lide at have ting som man ikke ser i de fleste hjem, og som gerne har en “gadget-værdi” over sig 😀 .. Da jeg er ret så nørdet med de ting 😀 Coolshop har nogle rigtig gode eksempler på hvad jeg mener, blandt andet deres mærke Alessi, super fine figurer til køkken der virkelig er med til at give et personligt præ. Dette er dog i de mere rolige farver, hvis man er til det mere neon eller mere “skrigende” farver, så skal man kigge under tilbehør fra Neon Living <3 De gir den lidt mere gas med farverne, men samtidig super personligt 🙂 .. Så der er lidt for enhver smag, og ikke noget man finder i alle hjem 😉

 photo 04AC2CA2-B0AF-4EF7-9FD1-A2E67E275549_zpsfpfakwov.jpg photo 920A51C4-8789-4700-A70E-E2314B61BADF_zpssvva97hj.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
 photo billede_zps95dcd708.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilket teleselskab har du? - Jeg synes det kan være en uoverskuelig jungle at finde ud af hvilket er billigst.