Godmorgen lillemand :)

Yndlings alder <3 :D

Åhh, William er blevet så stor 🙂 Jeg husker da jeg lige havde født ham, som var det igår! Selvom jeg virkelig, virkelig elskede baby tiden, så synes jeg godt nok det er aller fedest med den alder han har nu 😀 .. På trods af mange kontroverser og selvstændigheds-alder-flip. 😉 Så er det faktisk nu jeg synes hans personlighed virkelig kommer til udtryk.. Han er så kærlig, og betænksom, stædig som bar pokker, men samtidig død charmerende 🙂 .

 photo IMG_0470_zps6fca01d6.jpg
^et af de aller første billeder jeg har taget af lillemanden <3^

Lige nu har han total DISNEY flip 🙂 (Jeeeeeg elsker det <3 ) Vi har set så mange disney film sammen, og lige for tiden er Find Nemo & Askepot der hitter herhjemme, selvfølgelig også biler og mange andre.. Men Find Nemo har han bare ville se så mange gange i træk, og hver gang vi kommer til aller sidst i filmen, hvor Nemo løber hen, krammer sin far og siger “jeg elsker dig far”, så vender William sig hen til mig og siger “Jeg elsker dig mor 😀 <3 ” Årrrrrrrh .. Han er også en rigtig historie fortæller, spørger om alt, snakker med alle og snakker om alt muligt 😀 Han kan virkelig tale ørerne af en døv mand (hvor mon han har det fra :b) …

 photo images_zpsce5ff526.jpg

Så er Ninja Turtles også det største hit lige nu, han ønsker sig alt i ninja turtles som vi ser, så hver gang der vi lige går forbi noget med det på råber han “Jeg ønsker mig også den her i julegave mor, tror du måske jeg får den?!” 😀 Det er bare det sejeste i børnehaven 😉 Og han ser ogs afsnittene på iPaden engang imellem :b Det er ogs sjovt man hele tiden skal følge med i hvad der nu er det sejeste, nogle gange er det biler, så er det ninja turtles, den næste dag er det toge og flexi trax .. Det er en fantastisk alder, og det er som om, hvert år der går, bliver det bare bedre og bedre at være mor 🙂 ..

 photo 10799588_10203839504842766_203372988_n_zps12aa2c62.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen lillemand :)