Så kom julemandens breve :D - NØJ Jeg glæder mig til december nu!

We looove it <3

Jeg elsker når der er en god grund til at forkæle William, man skal jo finde en god balance, for jeg ville ønske jeg bare måtte give ham gaver hver eneste dag, og hele tiden.. Men han skal jo heller ikke blive en snot forkælet *bib* unge.. Han skal jo lære at sætte pris på at få gaver 🙂 .. Men når der så er en rigtig god grund til at forkæle ham, så skal det også gøres ordentligt 😀 Et godt sted at finde en ting eller to til ham er på Toysrus .. Der er jo alt det bedste legetøj, samlet på samme sted 😀 .. Og så er jeg jo kæmpe fan af shopping på nettet 😉

Williams absolut yndlings legetøj er LEGO, han kan slet ikke få nok af det 😀 Og han har fået en helt masse af det fra hans farmor og farfar 🙂 Det er også det han ønsker sig aller mest i gaver, sammen med toge 😉 haha.. Og det kan købes online 😀 – Luksus for enlige mødre, hvor tid er guld 😉

Her ses William der leger med sine LEGO togbaner, men man kan jo aldrig få for mange toge eller skinner :b .. Vi plejer gerne at lave en hel lego by inde i stuen 😀

 photo 10570624_10203251291337796_1252783149_n_zps4c27ecac.jpg
 photo logo_zpscf64b761.png

Kiss love and hugs A.S.<3
 photo billede_zps95dcd708.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom julemandens breve :D - NØJ Jeg glæder mig til december nu!