Yndlings alder <3 :D

KONKURRENCE – VIND en valgfri Nordbjørn flyverdragt til dit barn

Yeeeeeeeeeeees, her på bloggen kører lige nu og hele ugen ud (altså til lørdag d. 15 november 2014) en konkurrence hvor du kan vinde en valgfri flyverdragt fra mærket Nordbjørn inde fra siden Jollyroom.dk 😀 !

Se alle de flotte modeller Nordbjørn har her

 photo logo_dk_zpsffbaae8b.png

William har en af sæsonens flyverdragter fra Nordbjørn, og de er dødlækre!
Når man har en dreng på 3 år med krudt i numsen, så er en flyverdragt med reflekser bare så praktisk og nødvendigt.. Han skal være synlig. når det mørkt så mange timer i døgnet. Det er stadig mørkt når vi tager afsted om morgen og nogle gange allerede mørkt igen når vi tager hjem fra børnehaven. Modellen William har er ‘Nordbjørn Kids 20 Flyverdragt Navy’ Den er super varm og blød for børnene at have på, uden den bliver for “stiv” i stoffet så børnene rigtig kan bolte sig i den, når de er på legepladsen. Den har også mange store og praktiske lommer så de rigtig kan samle en masse dejlige ting med hjem når man har været i skoven eller på legepladsen, William er i hvert falde kæmpe fan af at samle både blade, grene & sten hver gang vi er i mormors skov 😀  

 photo IMG_2025_zps7e7b1798.jpg
^Det er denne lækre sag William har :)^

For at deltage i konkurrence skal du;
1. Følge @jollyroomdk på instagram & mig (AmandaSisse).

2. Hashtagge #amandasissekonkurrere.
3. Skriv en kommentar her på bloggen om den model du ønsker hvis det er dig der vinder.

– Hvem kan ikke bruge en lækker ny kvalitets flyverdragt her til vinter, skynd dig ind og deltag inden d. 15 november<3

 photo Nordbjoumlrn_zps58402903.jpeg

Kiss love & hugs A.S.<3

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings alder <3 :D