Hitler katten!

Hold vinteren i varmen <3.

Det værste ved den Danske vinter er kulden, sne, slud, regn og sjap! Af samme årsag vælger flere og flere danskere også at rejse til varmen i netop disse måneder.. Og med rigtig god grund 😉 Der er da intet så lækkert som at stikke af sydpå og glemme kolde Danmark for en lille tid 😀

Som barn og teenager har jeg været på en del rejser med mine forældre, og i vores familie elsker vi bare aller mest charterferie. Så derfor har turen altid gået til varmen, hvor det inkluderet en lækker pool -med bar (meget vigtigt 😉 ) så man kan nyde kolde drinks imens man solbader, stranden tæt på hotellet og gode muligheder for shopping 😉 – Så kan man vist ikke forlange mere!

Selvom jeg har været i en del forskellige lande, så er der et sted jeg gerne lige vil nå at besøge inden jeg går bort det er Thailand. <3 Hvor man kan ride på elefanter, se en fantastisk natur & kultur, nyde varmen især & opleve en masse fantastiske ting – desuden, elsker jeg deres mad så det ville være mig en fornøjelse at ta afsted 🙂 !

Hos Toptours kan man finde et stort udvalg af lækre rejser der får en til at sulte efter ferie. De tilbyder også rejser til forskellige destinationer i Thailand, som f.eks. Phuket, Koh Chan, Khao Lak, Hua Hin, Krabi og  Koh Samui. – Jeg pakker min kuffert nu :b !!! Adiós

 photo 5D051C62-1143-405A-A4ED-528F982E9F3B_zpsdt47xa7k.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

 photo billede_zps95dcd708.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hitler katten!