De unge mødre sæson 20, skal/skal ikke?

FUCK DIG, lige nu!

Visdomstænder, HVAD SKAL MAN MED DET L***?!?!
Ja, jeg er ved at rive hovedet af mig selv efter en hel nat i smerte helvedet! – Årrrrrh. Så skyd mig dog i stående tilstand 🙁

.. Det er nu jeg SÅ godt forstår hvilken smerte babyer går igennem når de får deres tænder.. Puha, og den er ikk engang helt kommet frem endnu :(, det gør så ondt at man får lyst til at rive alle tænder ud af munden på en gang :s . Det gør så Naser’Khader!!

 photo 675478e621ec6c458cdd67c862d93461_zpsb8c4f9a4.jpg

Så jeg tog rock musikken i ørene i morges da William var afleveret, og håbet på at jeg på den måde kunne glemme smerten, samtidig med jeg har dopet mig hele natten og morgen med Ipren.. Men nope, det dunker stadig, mens den !”%/)#=#//#(“-TAND er på vej ud. Derfor ringede jeg til min søde, skønne, dejlige & altid hjælpsomme læge..
Mig: “Stop mig lige hvis det lyder som en hel vanvittig idé, men har du noget der virkelig sparker BIB mod smerter?, altså ikke det der håndkøbs halløj som slet ikke hjælper men nogle stærke sager 😀 ”
Lægen: “Ja, det lyder da lidt vanvittigt, øhhhhm (lang pause i telefonen) Jeg kan gi dig 20 af **** dem her, så får du heller ikke flere, for det er ikke noget man bare må ta”

(Fik han mig liiiige til at lyde som en narkoman der manglede sit dope for vildt der :’D hahah, åh gud) Men hold nu op en redningsmand! Så apotek, here i come! Smerter, ses i helvedet suckers!!! 😉 & Så er en Ben & Jerrys Caramel Chew Chew ogs på sin plads, efter sådan en møg nat!

 photo ben-and-jerrys-glass_zps0119a6ae.jpg

Kiss love & hugs A.S. <3

2 kommentarer

 • Jeg føler med dig! Mine blev taget ud i sommer og jeg havde det forfærdeligt i næsten en uge, av for fanden! Levede af skyr, is og yoghurt = not fun 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Jaaaaaa… det er virkelig forfærdeligt 🙁 Jeg kan ingen ting spise uden det gør hammer nas. -Udover Ben & Jerrys (det kan man jo altid spise 😉 )

   Håber du er kommet over dine smerter og tænderne har det godt igen 🙂

   Ha en dejlig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De unge mødre sæson 20, skal/skal ikke?