Anmeldelse af afsnit 444 – De unge mødre

Hænderne fulde

Sidste uge skrev jeg om hvordan jeg forventede denne uge ville se ud, når jeg skulle en tur mere på skolebænken – med min søster (læs her)

Nu er det tirsdag og indtil videre, har oraklet-Amanda forudset alt hvad der ville ske 😀 Igår, mandag, mødtes vi ude foran skolen sammen lidt før mødetid, jeg havde sørget for morgenmaden og så smuttede vi op til undervisningen. På skolen er det sådan, at læreren snakker og forklarer om ugens opgave mellem 8.30-11.30, efterfølgende fik vi udleveret en (ekstra) opgave, som skulle afleveres idag, tirsdag. Min søster og jeg aftalte at vi ville lave opgaven hjemme. Så vi fik fri kl. 11.30 og smuttede en tur på strøget hvor vi nød en dejlig frokost. Bagefter købte vi lidt lækkert tøj til vores små pusser. Med hænderne fulde af gaver, tog jeg ned i børnehaven for at hente batman’en, imens min søster hentede sin prinsesse i hendes børnehave. William og jeg, skyndte os i Føtex, for at købe lidt flere Hama perler, da de to elsker at lave perler sammen. Jeg er lige blevet færdig med at lave alle Ninja Turtles figurene, så derfor var der ikke så mange perler tilbage :b .

Da vi kom hjem, gik der ikke længe før vi havde fyldt spisebordet med perler og modellervoks, og 5 min. efter, ringede de to dejlige damer på døren (min søster & hendes datter) 🙂 … Min søster og jeg, havde lagt en sove plan, så hun sov 1½ time først, og jeg bagefter, så vi kunne få lidt mere energi til om aften hvor vi skulle knokle…

De to trolde hyggede sig hele dagen og aften, vi fik både legede gemme, far-mor & barn og set bamse og kylling, inden de skulle i seng 🙂 Så dejlige de to er sammen, det er helt vildt 😀 ! Men hvor er det priviligeret at have to børn, <3 Man får to godnat/godmorgen-mysser, to godnat/godmorgen krammer, og to “jeg elsker også dig” <3 Årrrh

Så snart de sov, ryddet min søster og jeg hele stuebordet for legetøj, og sat vores computere op, alle vores notater og opgaven, så brugte vi også de følgende timer, på at få lavet den færdig til i dag :)..

I morges var langt mindre kaos end vi havde forventet, min søster og jeg skulle op kl. 5.00, og børnene ikke længe efter, de var så dejlig rolige i morges, jeg skyndte mig ned for at aflevere William i børnehaven 6-6.30 og mødtes derefter med min søster og hendes datter på stationen, så gik turen mod amager…. Jeg fulgte min dejlige niece i børnehave, og hun var vist ret stolt over at have moster med 😀 <3 Loove.. Så hoppede vi i bussen mod skolen igen.. Gosh vi var trætte begge to, og min søster tog da også en powernap i bussen, mens jeg tjekkede facebook og holdt øje med hvornår vi skulle af 😉 ..

I dag har været lige så dejlig, min søster og hendes datter overnatter igen

Lidt pjat fra ungerne til jer 😉
 photo 46880DBB-3FDD-41DA-A50B-8636ACA26DAC_zpsbdbb8akk.jpg

-Der kom ogs lidt lækkert på bordet, til at holde hjernen kørende til laaaaangt ud på aften med opgave :b !

Kiss love & hugs A.S.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af afsnit 444 – De unge mødre