Beauty

Gode julegave idéer <3

Har vi ikke alle en person i familien eller vennekredsen, som vi hvert eneste år, bare ikke aner hvad vi skal give dem i gave?!.. Penge og gavekort er for upersonligt, synes jeg, i hvert falde når det er jul, så skal der helst ligge gaver under træet 🙂 En hjemmeside der har en masse blandet, som de fleste helt sikkert kan bruge er Regovs, her kan man endda finde en liste med gaver til hende og en liste med gaver til ham. Det elsker jeg når hjemmesider laver, så man kan få en masse inspiration til de lidt svære gavekøb 😉 ..

En sikker vinder til en hver kvinde, er smykker.. Den går altid rent hjem 😀 Men har man givet den samme kvinde smykker flere gange, så er det måske ikke helt spændende at give endnu en fin lille æske, som kan gættes inden den bliver lagt under juletræet. Så til en kvinde med mange smykker, så er smykkeskrin, måske nok den helt geniale ide 😉 .. Hvis man er rigtig kreativ, kunne man jo sagtens fylde den med lidt lækkert som den kvinde man giver den til kan lide, så den bliver lidt mere personlig 🙂 (- piiist, lige nu er de endda på tilbud :D)

Her ses et par af deres udvalg af smykkeskrin 🙂
 photo 10524772_10203761344448805_559858815_n_zps92fbe91e.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
 photo billede_zps565af9e2.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty