Vores dag i dag. <3

Det første jeg skal ha købt mig, når jeg er færdig uddannet.

Nu er der jo heldigvis ikke så forfærdelig længe til jeg er færdiguddannet (sommer 2015) og jeg ved godt hvad der står øverst på min ønskeliste (udover at flytte i et andet sted hen). Det helt klart at få mig en BIL! ja, tak! Allerede nu er opsparingen til den, så småt gået igang, for selvom jeg nok ville ha økonomi til allerede at få en nu, så er det en af de udgifter jeg synes er mere praktiske end nødvendige. Men jeg har da tit bandet mig selv langt væk, når jeg har stået i en situation, hvor det virkelig ville redde min dag, hvis jeg bare havde haft en bil 😀 .. De situationer kender vi vel alle? 😉

Jeg har altid, lige siden jeg så den første gang, fuldstændig forelsket mig i en BMW mini cooper, regner dog ikke lige med dette bliver min første bil 😉 , men det er helt sikkert en bil, jeg bare MÅ eje en dag :).

Jeg er overhovedet ikke den store bilekspert, faktisk aner jeg ikke en dyt eller fis om dem. Dem jeg synes ser fede ud og lækre indeni, det er dem jeg synes er fedest 😀 Så jeg egentlig ligeglad med motor og al det hurlumhej, jeg aner ikke hvad den er lavet af ;).. Så en automekanikker ville fint kunne score kassen på mig, når min kommende bil skal gennem syn 😉 ..

Men, hvis man er en haj til det der med biler, eller kender nogen, som kender nogen, så kam man jo også selv købe de fleste dele inde på Bildelestore. Det er en kanon website, designet til dem der selv køber bildele hjem til at fikse sin eller andres biler, og man kan finde dele til stort set alle bilmærker. Og hvis man er lidt en klovn som mig til biler, så kan man jo altid kontakte deres kundeservice, og få hurtig professionel hjælp 😉

 photo 1965024_10203674039066225_295254558360197223_n_zps232ac31c.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Sponsoret indlæg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores dag i dag. <3