Gode julegave idéer <3

Anmeldelse af afsnit 444 – De unge mødre

Stefanie: Dejligt at se de finder ud af det, og holder sammen under graviditeten på trods af uenigheder, det lyder jo også som om de begge glæder sig meget til Sille kommer 🙂 . Hyggeligt med en lille kæreste date, hvor de kan nyde den “sidste” tosomhed og få snakket forholdet igennem, inden det bliver baby-ræs 😀 .. 

Sasja: første dag i vuggestue, puha! Den følelse kender alle mødre, første gang man skal lære at “undvære” dem i nogle timer dagligt :O Trods alt super lækkert at hun kender dem der skal passe Annalia, må være en kæmpe fordel. Jeg var super heldig med Williams vuggestue, men ingen tvivl om at jeg var nervøs for hvordan det ville gå 🙂 

Maria: så skønt at se en pige, der bare ha så meget ben i næsen, som går til kommunen hvis hun er i tvivl og tager imod al den hjælp hun får. Viser bare hvor meget hun vil sit barn <3 med den diagnose hun har (kender ikke meget til den, så vil ikke udtale mig for meget) men hvor må det være så rart at have en veninde med det samme 🙂 kan forstille mig, at folk som ikke lider af det samme (uanset hvor mange bøger de har læst om det), ikk altid kan helt forstå hvordan det må være, på samme måde som hendes veninde 🙂 <3

Nadja: Puha, man kan virkelig se hvor “hårdt” det er for Nadja, at hendes yngste søn nu skal starte i børnehave, så det er helt slut med små-børnstiden 🙂 Jeg synes selv bare at tanken om at William skal i skole om få år, er helt urealistisk. Men dejligt hun erkender at det er os mødre der ikke er klar, alt imens børnene er det 😉 ..   Og så stort tillykke med 10års dagen, hun er en kæmpe fighter, der bare vil sine børn så meget 🙂 De må være stolte af deres mor, med rigtig god grund.  

 photo 3466816D-1758-4175-B6DD-1C652CC5C355_zpsbkuh1uue.jpg

 Kiss love & hugs A.S.<3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode julegave idéer <3