LÆS HER og vær med til at gøre en forskel ♡ Mit hjerte banker for at hjælpe andre ♡

Anmeldelse af afsnit 443 – De unge mødre

Stefanie: Veninder er bare det bedste i verden når man har kærestesorg! Jeg kan godt forstå man savner by livet når man er gravid, og tænker det kan man sagtens finde tid til når man har født 🙂 .. Men tro mig, når ens guldklump kommer, så er det dét sidste man tænker på. Der gik 8måneder før jeg fik William passet fordi jeg skulle holde min egen fødselsdags fest. Men der gik halvandet år før jeg fik lysten tilbage til at gå i byen.. Men så får den også hele armen tilgengæld 😉 Glæd dig Stefanie 😀

Victoria: Trodsalder, åh ha, der er vi også 😀 så det er dejligt at se man ikke er den eneste der kan have en umulig bandit i supermarkedet :b Og vi er også i fuld gang med toiletbesøgene og potten herhjemme, så de situationer kan jeg sagtens sætte mig ind i, William tissede også tre gange på gulvet første gang han gik blefri en aften 🙂 .. De glemmer jo ret hurtigt de ikke har bleen på så snart de begynder at lege :b

Louise: Skønt at hende og Jesper er sammen igen :)! Så dejligt at se, de klær virkelig hinanden og han virker som en rigtig god stedfar/papfar/bonusfar for de to guldklumper 🙂 Mads og Julie er da også bare så super søde. Jeg har selv kun et barn, så at se et søskende par som dem sammen er bare super hyggeligt, og giver en liiidt mere lyst til at få nummer 2 en dag 🙂 Det minder mig også om min søster og jeg da vi var små, der er nemlig også kun en lille alders forskel mellem os på 1½ år.. Så de to skal nok få rigtig meget glæde af hinanden resten af livet 🙂 <3

Sandra: Mødregrupper, det er bare noget af det bedste når man går på barsel. Jeg synes det er fedt og kan sagtens forstå Sandra vælger at køre helt til Kalundborg for at benytte sig af den mødregruppe hun fulgte fra starten sammen med den lækre lille Timo. Jeg var også helt vild med min, man fik en masse dejlige piger omkring sig, der var samme sted som en. Især når ens veninder på det tidspunkt ikke har fået børn endnu, så finder man nogle der er præcis samme sted som en selv. Og man kan snakke om alt sammen :b !

Håber i ku li denne uges afsnit 😀

 photo 10733613_10203729638136167_1924439292_n_zps750d8b04.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

6 kommentarer

 • julie

  Gik du op i baby traf, eller var du i rigtig mødre gruppe? 😉 – er selv fra alb med en datter på snart 9 mdr.
  Er lidt hyggeligt at se dig oppe i centeret med William indimellem. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Jeg gik til traf 😀 .. Det var så hyggeligt! Er du også der :)? – Det jo sjældent der findes mødregrupper når man er mor i så ung en alder, medmindre man ønsker at gå i mødregruppe med nogle der er meget ældre :). Så derfor er det jo super fedt de samlede os unge mødre, da vi ofte har samme “problemer” 🙂

   Så må du da lige sige hej næste gang 😀 !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Ja vi går også i baby traf, det er så hyggeligt lige at se andre med børn der er samme sted i livet 😉 – og ikk en mødre gruppe med mødre på 40 med 4 barn og gift på 17 år. 😀
   Haha så vil jeg lige hilse på næste gang jeg ser dig 😀 – har bare tænkt du ikk syntes det var fedt når du jo var private dig! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Det skal du ikk tænke på 😀 det er kun hyggeligt når folk hilser på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Haha godt nok 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Jep det gør jeg, det er super hyggeligt. 😀 – gad ikke lige de der mødre på 40 med 4 barn og gift på 17 år 😉
  Haha det vil jeg gøre. ; D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆS HER og vær med til at gøre en forskel ♡ Mit hjerte banker for at hjælpe andre ♡