A shoulder to cry on

Anmeldelse af afsnit 442 – De unge mødre

Hannah Melissa: Jeg elsker, elsker, elsker at se når Cecilya er på skærmen, hun er bare så charmerende, en rigtig historie fortæller. Der er bare et eller andet over den lille prinsesse der kan smelte alle hjerte hun møder 🙂  Hende og William hygger sig også altid sammen når de ses 🙂 og de snakker ørerne af os andre 😉 Hvor er det stort at Rene tør, og vælger at vise den respekt for sin svigerfar, at han spørger om hans datters hånd, inden han friede til talkshowet 🙂 Det var stort at få lov til at være vidne til.<3 

Maria: Hvor er det godt hun inviterer faren til hendes søn med til barnedåben, selvom de ikke er sammen og at det betyder så meget for hende at han, samt hans familie kommer den dag. Jeg ved selv hvor vigtigt det er at have et rigtig godt forhold til min søns far, så jeg elsker at se andre hvor det bare fungere som det skal. Og man ønsker sine børn det bedste forhold til begge forældre. Stærkt gået <3

Julie: Som skrevet ved Maria, er det super dejlig at se det fungere mellem forældrene. Altså Julie og Sonny. Især efter Julie nu har fået en ny kæreste, så er det bare endnu vigtigere at holde fast i det gode forhold stadig, da der jo hurtigt kan opstå jalousi, men det ser heldigvis ikke ud til at være tilfældet mellem dem 🙂 . Melia er godt nok ogs bare en lækker lille trold <3 Hold nu op nogle skønne øjne og lækkert hår altså 🙂 Det er det bedste ved det program, det er alle vores smukke dejlige børn der er med <3

Sasha: Det er helt utroligt at hun er blevet mor som 16 år, hun virker helt ned på jorden og så afslappet. Man kan da ikke andet end at holde af hende, en super skøn mor til smukke Annalia 🙂 Hun var taget med familien i Bonbonland og hold da op for en kæmpe familie 😀 det minder jo helt om min egen <3

Desuden, så er jeg helt vild med de nye sofa interviews i programmet. Specielt at mændene kommenterer på tingene 😀 Hold nu op man får sig nogle gode grin!

 photo 10718961_10203668716373161_732192915_n_zps934a4779.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A shoulder to cry on