Åh nej, ikk igen....

Vores dag <3

Når man er mor, er der ikke noget der hedder sygedage, slet ikke når man er enlig :b .. Det er så på trods af jeg har feber, en meget dum hals og en hovedpine så kraftig, at man skulle tro nogen havde trampet på mit hoved :/ æv bæv, men det er bare en hovedpine pille og så op på hesten igen 😀 .. Ens barn er nu også den bedste medicin mod al sygdom 🙂 . Og når man endelig har weekend sammen, vil man også gerne ud og lave noget 🙂

William har længe ville i svømmehallen, så sidste weekend (da han skulle hjem til sin morfar) lovede jeg ham at vi tog i svømmehallen næste gang vi havde weekend sammen.. Derfor stod dagen på det :). Hele 3 timer fik vi brugt 😀 det var så dejligt. Han er blevet en rigtig vildbasse i vandet. Det er helt dejligt at se hvordan han bare nyder det, og slet ikke kan få nok!

Vi bader i varmt vands bassin når vi er der, der er en rutsjebane, springvand og boblebad. Han vil bare prøve det hele 😀 Fuldstændig frygtløs! Vi bare hinanden ved op en helt anden måde, når telefon, fjernsyn, iPad og computer er slukket og vi kun koncentrer os om at hygge i hinandens selskab og får GRINT sammen 😀 <3

Efter så mange timer i vandet, var han også godt træt da vi skulle hjem, og jeg har altid noget at drikke og lidt kiks eller knækbrød med i tasken til på vejen hjem. Så han fik sin lækre joha jumpsuit i uld/silke og så blev han puttet godt i sin klapvogn med isthe og knækbrød på vejen hjem. <3 Det var en skøn dag, og i morgen ta’r vi ud og driller morfar!

Jeg kunne desværre ikke lige tá billeder af ham i svømmehallen :b da det ikke lige er helt er okay :b Så jeg fik faktisk kun to billeder af ham, hvor han er helt optaget af Cirkeline i fjernsynet og ser godt sur/træt ud 😀  Det får i da lige med 🙂 Dog har han sin lækre jumpsuit på, JEG vil ha sådan en 😀 Mums den er blød og lækker!..
 photo 10593177_10203510416895773_6660380999784520162_n_zpsbd0c4c82.jpg

Så er der faktisk lige de her fjolle billeder. Jeg stod i køkkenet og var igang med opvasken, da William kalder inde fra stuen “Moor, kom og se, jeg er i fængsel :D” .. Så havde han lige tømt vasketøjs kurven, på gulvet, inde på mit soveværelse, for at lege <3 Lille røver bandit 😀
 photo 10616339_10203510417135779_9018552678526662906_n_zpsd721909f.jpg

Håber i alle har en skøøøn weekend :* <3

Kiss love & hugs A.S.<3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh nej, ikk igen....