En af de slags samtale emner, man som forældre prøver at undgå..

Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning ;)

.. Er det ikke det ens forældre altid sagde da man var barn 😀 ? ..

Herhjemme elsker vi nu også at være ude i alt slags vejr, intet bedre end en tur i skoven når det lige har regnet, så kan man virkelig dufte naturen 🙂 – og ja, det er jeg faktisk lidt fan af! Vi er gode til at samle ting i skoven og rigtig ha mor & William hygge 🙂 Vi tar nu også gerne på en legeplads på trods af det har regnet og alt er vådt 😀 . William har jo overtøj til det, og det samme har jeg 🙂 + Hvis det lige har regnet, er der næsten aldrig nogen på legepladsen, så den har man helt for sig selv 😀 Ekstra bonus 😉

William har lige fået en ny super lækker dunjakke fra Reima <3 Den er bare så tyk og lækker. Den + regnbukser, fik han på da vi tog et smut forbi rutsje banen i går..

Det fede ved denne jakke er, at man faktisk kan tage ærmerne af den, så det bliver til en vest. – Så smart når vi rammer foråret på et tidspunkt, at han så stadig kan gøre brug af den 🙂 Jeg elsker sådan noget tøj, hvor de kan have det på hele året rundt. -Så føler man virkelig man har fået noget for sine penge 🙂 jakken kan købes på Reima og findes lige her 🙂

 photo 10699293_10203502448336564_1948832564_n_zps838b95bd.jpg
 photo 10665095_10203502448496568_2935678458055114189_n_zps29449e1f.jpg

Og så er han jo bare hammer lækker i den 😀 William elsker også at den har den fedeste neon grønne farve inden i 😀 .. Åhhh jeg får helt tåre i øjne når jeg kigger på min lille muller og bare ved, at han er min<3

Jollyroom.dk som jeg tidligere har skrevet om, har faktisk også et stort udvalg af jakker og andet overtøj fra Reima. 🙂

Find Reima på facebook her
Find Jollyroom på facebook her

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de slags samtale emner, man som forældre prøver at undgå..