Girls just wanna have fun ;)

Anmeldelse af afsnit 440 – De unge mødre

Som i sidste uge (SE HER) skrev jeg en lille anmeldelse af dagens afsnit 🙂
Dette vil jeg naturligvis gøre igen denne uge 😀

Camilla: Øjh! Man bliver jo helt misundelig, når man ser dem nede i varmen – jeg vil ogs afsted 😀 ! Men de to, de har da bare et helt fantastisk forhold. Ham Kevin er altså en sjov fætter, elsker hans kommentarer som “du ka køre på en parkerings plads ;b” og “min dame går ikk med hat” De har den fede humor i deres forhold. Lækkert altså.. Dog er der noget der “går galt” på turen, nemlig bilen :/ .. Er jeg den eneste der kommer til at tænke på hendes fantastiske tur i Italien 😀 <3 – Åh ha, men Camilla er bare en skøn pige, der tar det med et smil 😀

Louise: Det er da så fedt at hun kan bruge sine veninder – og at veninden bar tar de to dejlige rollinger til sig for en aften, med et kæmpe smil 😀  Så Louise kan få lidt tid for sig selv – den sport er jo heller ikke for småbørn :b .. Personligt, kommer jeg helt tilbage til barndommen, og tænker på dengang jeg sad bag på min fars MC 😀 <3 Dejlige minder, og det nu også super lækkert at køre på motorcykel og få lidt vind i håret 😉

Julie: Jeg kan så godt genkende de følelser hun snakker om, fra mig selv. Det med at man er konfliktsky, prøver at “flygte” lidt for problemerne og er dårlig til at snakke om tingene. Det kender jeg så godt, Jesper og jeg havde det præcis på samme måde, dengang vi brød forholdet, og der var vi også igennem den der jeg-ved-ik-helt-hvad-jeg-vil-fase.. Men når man bliver forældre, sker der virkelig også så mange ting i ens liv, og jeg selv, ændret virkelig livssyn. Og på den måde, voksede Jesper og jeg bare fra hinanden, det tror jeg tit sker i de forhold hvor man bryder det, efter man har fået barn. Dog er det super dejligt at høre at de sagtens kan tage ud og spise sammen, og Julie virkelig tænker over forholdet mellem Melia og Sonny, det er så vigtigt at tilsidesætte sine behov for børnenes.

Mig: Jeg vil ikke kommentere for meget på mig selv men, William den lille krudt ugle bandit flab! 😀 .. Ja, han er min helt store kærlighed, <3

 photo 10387230_10154503713345068_1349012417045432751_n_zps9e1e8235.jpg


Kiss love & hugs A.S.<3

2 kommentarer

 • Maja

  Ved du hvad – jeg synes du gør det super godt! Du er sød og kærlig. Og du sætter jo grænser. Min datter er en måned yngre end William, og det er sjovt at se at de hele tiden følges ad – hård men fuldstændig da fantastisk alder! Kærlige tanker fra den anden ende af Albertslund 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexa

  Hej!-Jeg synes at du gør det super godt,og der er ingen tvivl om at alle mødre skal være sådan,ihvertfald fra mit synspunkt.Jeg er selv mor til Isabella på 8 mdr,og jeg har helt sikkert fået nogen gode råd fra dig!Du er en fantastisk mor!Bliv ved med at opdrage William på den måde,og giv os flere råd gennem din blog,det har ihvertfald hjulpet mig meget!

  Kys og kram fra Isabella og Alexa

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls just wanna have fun ;)