2 Navne 2 Personligheder ;) Del 1

Anmeldelse af afsnit 439 – De unge mødre

Jeps, jeg vil prøve noget nyt, jeg vil prøve at nå om at sidde klar foran kanal 4 hver tirsdag kl. 20.00 sammen med jer seer og se De Unge Mødre. -Imens vil jeg sidde klar på bloggen og give min mening til dagens program 🙂

Dette er så det første af den slags indlæg, så velkommen til 😀

Louise: Åh, den herlige pige er da bare for skøn altså <3 Jeg elsker når mødre gir sig selv lov til at hygge sig en aften, uden børn. Og så bliver hun da bare så smækker lækker når hun gør sig klar sammen med Victoria. 🙂 Dog synes jeg stadig at hende og Jesper passede perfekt sammen 🙂 Derfor er det super ærgerligt at se de ikke er sammen i det afsnit. 🙂

Hannah Melissa: Hvor er det dejligt at se hende, Rene og ikk mindst Cecilya <3 Hun er så glad en pige, som jeg flere gange har fået fornøjelsen af at møde. Det er skønt at se kærligheden og båndet mellem mor og datter vokser og er så enorm stærk, til trods for kommunens indblanding. Det er nu også skønt at se at hun har fundet en fyr, der forguder hende, og behandler begge piger som prinsesser 🙂 .. You go Rene!

Natascha Linea: Hvor er det sødt at hun gør noget romantisk for sin mand 🙂 .. Og det er nemlig rigtig det hun fortæller, at det er vigtigt ikke kun at være forældre, men man også skal huske at være kærester.. Og så er Lia da bare så bedårende :’) åh men altså <3

Sandra: Timo, timo, timo, han er SÅ lækker jo <3 .. Faktisk lyder det jo som om hun er rigtig godt tilfreds med faren til hendes dreng. Og det synes jeg nu det er det vigtigste. Og hvad jeg har set på facebook og hvad hun udtaler i programmet, virker han nu også at være den bedste far for Timo. Det vigtigste synes jeg bare, er at det kører for dem, hvilket det virker til 🙂  og fandeme dejligt at se en mand, der ta’r sit ansvar!! Stærkt!

Håber i alle nød det 😀 og kom da endelig med kommentarer hvis der er noget du synes ved afsnittet, som ikke er kommenteret her 🙂

 photo 10387230_10154503713345068_1349012417045432751_n_zps9e1e8235.jpg

Kiss, love & hugs A.S.<3

1 kommentar

  • Jeannette

    Jeg glæder mig så meget til næste tirsdag hvor dig og William er med hvor han er i trods alderen 🙂 Da de viste udklip kunne jeg ikke lade vær med at grine, han er så kær altså 🙂 den lille mand 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 Navne 2 Personligheder ;) Del 1