Der gemmer sig en lille nørd i mig :b

Åh nej, ikk igen….

Jeg hader, hader, hader det!

At være syg.. Lige siden den vilde weekend.. Det var en fantastisk weekend – ingen tvivl der <3 Men hold nu op, hvor er det stramt at have feber, svedture og en hals der slet ikke er til at holde ud 🙁 Men hvad havde jeg ærlig talt forventet? … Det er prisen man må betale for at tage i byen i to dage, kun iført shorts & t-shirt. 🙁 Måske man bare skulle lære af sine fejl snart… Stupid girl!

Men men, på trods af at jeg har haft/stadig har det af røvens til, så har jeg været i skole, lavet lektier, afleveret opgave og klaret det (sammen med resten af gruppen) til et 10 tal 😀 Det skal mere til at slå mig ud, på trods af jeg er den største ynkerøv når jeg er syg… Nøj hvor kan jeg virkelig ha ondt af mig selv. -Undskyld til alle dem der har skulle høre på mig de seneste dage ;b ..

Nu er weekend heldigvis lige rundt om hjørnet, og jeg kan helt sikkert få lov til at slappe lidt mere af, på trods af banditten 😀 <3 Han plejer at være den bedste medicin mod alt <3
og så er han så sød ved mig, han leger gerne læge når mor er syg. Så kommer han med den der sætning “åh mor altså, jeg henter lige mine læge ting og medicin, så skal du nok blive rask i en fart” eller den der “kom herover til mig mor, så nusser jeg dig lidt i håret” :’D <3

Hvor heldig kan man lige være at have sådan en skøn gut i sit hjem 🙂
Men i hvert falde, gør mig rask i en fart <3 Så bliver weekenden helt sikkert også sjovere :*

 photo 10695409_10203502212010656_1425179467_n_zps0a973b24.jpg

Og så mener han forresten også at det eneste der hjælper mod ondt i halsen, er hvis vi går ned og spiser lidt is hos ismanden 😀 <3 Charmebøf

Kiss love and hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der gemmer sig en lille nørd i mig :b