Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning ;)

2 Navne 2 Personligheder ;) Del 1

Dette indlæg, skal nu tages med et gran salt, en go potion ironi, og endnu mere selvironi 😉 Bare så vi har det hele på det rene 😀 Jeg har valgt at dele dette indlæg i to dele. En personlighed og et navn, i hvert indlæg 😀

Men vi kender det vel alle sammen, vi har den vilde og den stille type i os?…

Jeg har heldigvis en konge undskyldning for det 😉
Nu er jeg jo så smadder heldig at være ejer af 2 navne, derfor har jeg også altid en god undskyldning mod alt hvad jeg nogensinde gør, -jeg kan fralægge mig alt ansvar og give “Sisse” skylden . Som barn levede jeg jo kun med navnet Sisse, Amanda var kun noget der stod på mit sygesikring.. Derfor må Sisse være “The bad girl in me” og Amanda er “The good ones”.. Jeg tror jeg vil starte med at fortælle lidt om hende Sisse dér 😉

Det er hende der stadig tror Peter Pan findes, og hende der forevigt vil være ung og lækker, hende der elsker byen når mørket er fremme, hun har ingen hæmninger, hende der kan blive rigtig tosset, hende der ELSKER singlelivet og hader mænd!! 😉
Hende der stadig er gemt lidt ghetto-girl i. Sisse kan finde på alt det værste, og er med på det meste.. Ja, det er hende der faktisk fucker mere op end gør godt ;b men Sisse er også hende, der ikk gir en fuck for hvad andre mener og tænker om hende, hun tænker mere på at blive så tynd som muligt, have det fedeste tøj på, og shopper for at trøste sig selv ;b Sisse ikk på kompromis med noget, andet end William <3
Sisse er der ikke så meget tilbage i mig, men hun har sine gode sider, netop at intet kommer før William, hun er stædig, og vil have sin vilje. At være stædig kan være en fordel, for det betyder at man er en fighter og ikke giver så let op, selv hvis tingene ikke lige gider at fungere første gang 😉

Sisse er banditten i mig 😉 .. Hun er dæmonen på min skulder. Den vilde og ustyrlige, til gengæld er det også hende der vil træne, hende der vil være spontan, der kan godt gå lidt Sisse op i mig nogle dage, men jeg prøver nu kun at gøre brug af hendes gode sider 😀

Nu lyder det jo helt, som om jeg er skizofren ;b men som jeg sagde før, så har vi vel alle to sider i os? Den vilde og den stille? -jeg er bare så heldig at jeg altid har en jeg kan give skylden på 😉

Læs om den stille og gode Amanda i morgen her på bloggen 😀

 photo images_zps13969bed.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

1 kommentar

  • Fantastisk humor. Jeg vil også have mig et ekstra navn så jeg kan fralægge mig ansvaret for mine handlinger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning ;)