Anmeldelse af afsnit 439 - De unge mødre

2 Navne 2 Personligheder ;) Del 2

BEMÆRK: Dette er 2 del af gårsdagens indlæg.. Læs det her

Dette indlæg, skal nu tages med et gran salt, en go potion ironi, og endnu mere selvironi 😉 Bare så vi har det hele på det rene 😀 Jeg har valgt at dele dette indlæg i to dele. En personlighed og et navn, i hvert indlæg 😀

Men vi kender det vel alle sammen, vi har den vilde og den stille type i os?…

Jeg har heldigvis en konge undskyldning for det 😉
Nu er jeg jo så smadder heldig at være ejer af 2 navne, derfor har jeg også altid en god undskyldning mod alt hvad jeg nogensinde gør, -jeg kan fralægge mig alt ansvar og give “Sisse” skylden . Som barn levede jeg jo kun med navnet Sisse, Amanda var kun noget der stod på mit sygesikring.. Derfor må Sisse være “The bad girl in me” og Amanda er “The good ones”.. I dag skal jeg fortælle lidt om hende Amanda dér 😉

Amanda, er den voksne, den modne, moren der ta’r sig kærligt af sit barn. Hende der studerer, hende i faktisk mest ser i fjernsynet (bortset fra byturen 😀 ) , hende der prøver at glemme sin fortid og lade livet gå videre, hende der faktisk (big secret) nogle gange drømmer om bryllup (oh shit, det gemmer jeg godt på), men hun er en håbløs romantikker, og drømmer om at der faktisk stadig findes en mand i denne verden der er værd at dele livet med, og det er faktisk hende der holder sammen på det hele, og sørger for at hive Sisse ned fra hendes til tider alt for høje luftlag.. Amanda tænker mere over hvad andre mener, og vil gøre meget for at tilfredsstille andre, selv endda lade sig trampe på, for at andre får deres vilje og har det godt.

Ny lyder det jo helt, som om jeg er helt skizofren ;b men har vi ik alle to sider i os? Den vilde og den stille? -jeg er bare så heldig at jeg altid har en jeg kan give skylden på 😉

Håber i kunne lide begge dele 🙂 Men hvem ville du helst møde :D?

 photo beoneofthegoodones_zpse6ba114c.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af afsnit 439 - De unge mødre