En ikke helt normal mor..

Grov chikane og had på nettet. (nyt program på TV3)

Har du været udsat for chikane, blevet forfulgt eller oplevet had på nettet? I en grad hvor det har haft en form for konsekvenser for dig? Kender du måske nogen der har oplevet dette? Og har du måske selv svært på egen hånd at få det stoppet? Så læs videre nu!

TV3 er ved at lave et nyt fantastisk program, der bringer et emne på banen, som jeg personligt synes der har været brug for. Lige nu søger de deltagere der har oplevet nogle af disse ting. Så det kan blive stoppet nu! Da “bagmanden” også vil blive konfronteret med dette.

Lyder det som noget for dig? eller kender du en der har været udsat for dette?
Så send en uforpligtende mail for en nærmere samtale om problemets omfang til:
 chikanepaanettet@strix.dk

Jeg vil selv lige byde ind med et eksempel på hvad jeg og andre har oplevet af chikane.

Både jeg, og flere andre deltagere har oplevet den slags ting. Vi ved udemærket hvordan det føles, for selvom der kommer tusindevis af ansøgninger, søde mails og bedskeder på facebook fra folk som har set os i fjernsynet. Så er der også den slags “fans” der KUN hater. At hate er en ting, vi ved godt vi selv har valgt at melde os til et program, og at der selvfølgelig ikke er alle der kan lide os. Vi er også helt indforstået med at ikke alle skriver pæne beskeder eller ting om os på nettet. MEN der findes et sted på nettet hvor intet af det der foregår er acceptabelt, en gruppe på facebook kaldet “Snik snak om De unge mødre” Gruppen er hemmelig, det betyder at, du kun kan komme ind hvis du er inviteret af et andet medlem. Der er …… medlemmere af gruppen, og alle som en, sidder dagligt, flere timer om dagen, og snakker om os deltagere. OG DET ER ALDRIG PÆNT!..

Hvis de ikke kan finde noget grimt at sige lige den dag, så digter de da bare en eller anden syg historie om en tilfældig deltager, så de lige har lidt ekstra at snakke om, nogle af de rygter de sætter igang, kan rent faktisk have en kæmpe konsekvens for de af deltagerne der snakkes om. Jeg er ikke medlem af den hønsgård. Det er seriøst bare drama hver dag..

Jeg har ikke oplevet andet end at de skriver jeg er:

  • En snobbet – et eller andet grimt.
  • Jeg er en slut.
  • Jeg har intet andet at gi af mig selv, end mine bryster :’D hahah.
  • At det er synd for min søn at han skal opvokse med “sådan en mor”
  • Endda skriver de om at min søn er homo – (jeg har intet imod homoseksuelle, TVÆRTIMOD <3, men hvad er det for en konklusion at drage ud fra et 3 årig lille barn, som de vel og mærke kun har set i tv!!)
  • Jeg kunne blive ved – tror listen er laaaaaang :bDet er jo ret harmløst, i forhold til hvad andre har måtte ligge øre til derinde af sindssyge ting..

Da jeg var medlem eller når jeg hører om historier derinde fra af deltagerne. Så tænker jeg bare, hvor er det dog sørgeligt at nogle mennesker kan bruge længere tid på at finde ud af hvad vi laver og ikke laver, end de bruger tid på at leve deres eget liv.. Jeg hader dem slet ikke eller er sur på den, jeg har ondt af dem. For det må sgu være et sørgeligt liv at have…

Når, det var lige et eksempel på noget “vi” har oplevet på nettet. Og det er jo intet i forhold til dem der VIRKELIG bliver mobbet, og desværre har vi jo allerede hørt om tilfælde med piger der har begået selvmord efter massiv mobning – også på facebook, og jeg vil helst ikke være vidne til at læse en ny overskrift på avisen af samme slags. Derfor vælger jeg at dele det her! Husk det er et super vigtigt emne, det kunne være dig selv, din veninde, dit barn, eller andre du holder kært.

Jer der har oplevet mobning eller andet chikanerende på nettet, jeg føler med jer, det er ikke en skid bedre end den mobning der foregik i skolegården, det er bare som om at mobningen har taget et teknologisk skrid og det er simpelthen blevet for nemt at hænge folk ud på facebook, hvis man ikke kan lide dem.

 photo stop_mobning_2_zps45169f7a.jpg

Btw. ha’ en looooovely weekend :* <3

XOXO A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ikke helt normal mor..