ung mor vs. "ældre" mor.

Jeg ligger ingen bånd på mig selv..

Jeg er single, 22, super duper lækker :b og livsnyder..
Nu har jeg været single i 4år, og det spørgsmål jeg oftest får af journalister er “Hvor er kærligheden i dit liv, hvad gør du for at finde ham? Hvor mange dates har du været på? Hvor leder du efter kærligheden?” osv. osv..
Hey hey hey, jeg har slet ikke travlt, min Clairvoyant sagde om 4 år mere. SÅ ville manden jeg skulle leve resten af mit liv være der, så indtil han dukker op, så vælger jeg at nyde livet. Det ville da bestemt ikke gør noget hvis han dukkede op lidt før, men igen, jeg vil hellere vente på den rette end jeg vil nøjes fordi det skal gå så hurtigt.
Jeg har et rimelig godt billede af hvordan drømme fyren er, men hans udseende, det går jeg ikke super meget op i, så længe han ser død charmerende ud. Og det gør de fleste når man forelsker sig i dem.

Jeg tror ikke på at jeg har prøvet at være rigtig forelsket før, ellers så er det godt nok mange år siden. Og i de 4 år jeg har været single, så er der ikke nogen der har ku få det til at kilde i maven endnu, desværre :b ..

Jeg har heller ikke været på en rigtig rigtig date. Fyrene på min egen alder, er slet slet ikke klar til den opgave det kræver at være min kæreste. Ikke fordi jeg er krævende, men jeg er voksen! Jeg bruger ikke hver eller hver anden weekend i byen. Jeg bruger de fleste af mine vågne timer på at arbejde, og derefter hygge mig med min bøllerøv, og når han er lagt, ja så arbejder jeg igen. Selvom jeg elsker tøj, så bruger jeg mere tid på at tænke på hvad der skal handles ind, end hvilket mærker tøj jeg bare må eje. (selvom jeg også bruger tid på det :b)

Mange spørger også om det er en fordel eller en ulempe at have været med i de unge mødre når man skal ud og finde en fyr. Hmmm, jeg må indrømme, at opmærksomheden er der, når jeg vågner om morgenen, så har jeg næsten altid min. 20 nye venneanmodninger, 10 private beskeder og tonsvis af “prik” på facebook, og de eksploderer jo bare når der lige er blevet vist de unge mødre.. Men at finde kæresten (for den næste skal være den sidste) det er kun blevet tusinde gange sværere. De fleste tror de kende mig fordi jeg er blevet vist i deres fjernsyn 30 min hver tirsdag, men jeg er jo så meget mere end hvad der bliver vist på fjernsyn. Jeg er jo SÅ SÅ meget mere 😀 og ja, det bliver rigtig svært at vise folk der i forvejen har en ide og forestilling om præcis hvordan man er.. Nogen synes også det er lidt spændende at “uhhh, det er hende fra fjernsynet” Bawaah.
Så er der jo også rigtig mange der ikke selv ville ønske at lave tv, men hvis den rette mand dukkede op, ville jeg heller ikke tvivle et øjeblik på at melde mig fuldstændig ud af alt medie og tv, hvis det var et krav 🙂 Bare han var det hele værd

Men indtil da har jeg nu lovet mig selv, jeg gør præcis hvad der passer mig, når det passer mig, jeg gider ikke at tage højde for en kæreste som ikke er der, jeg gider ikke tænke på hvordan en fyr måske ville ønske jeg så ud eller er.. Jeg vil være lige den jeg er, se ud som jeg føler mig bedst tilpas. Og hvis/når fyreren så kommer, så kan jeg ofre mig lidt. :b

Jeg ved i hvert falde hvor meget jeg ville gøre for en fyr der var det hele værd, men så længe han ikke er kommet forbi endnu, så fyrer vi den stadig max af ;b

 photo inspiring-single-quotes10_zps5abc5848.jpg

Og worst case scenario, så er singlelivet jo egentlig heller ikke det værste ;b

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ung mor vs. "ældre" mor.