William er bare blevet så stor<3

hygge hygge, og lidt mere hygge.

I dag smuttede jeg tidligt fra arbejde, da jeg har mega ondt i halsen, samme årsag til jeg har sovet begravet i pels de sidste par dage :/. Jeg SKAL bare være rask inden weekenden!

Så jeg tullerede ned og hentede batman så hurtigt jeg kunne. Han er normalt en af de aller sidste børn der bliver hentet, så at se mig i døren kl. 11 i eftermiddags det var som julelys i øjne 😀 Jeg gik og hostede meget i morges, og sagde til William “åh, jeg har så ondt i halsen i dag min skat” kort efter begyndte han også at hoste (man kunne tydeligt høre han fakede for vildt ;b) og sagde så “jeg har også så ondt i halsen mor, jeg tror vi trænger til lidt varm kakao med øøøøøhm, flødeskum, skum fiduser og chokoladekrymmel” hahaha :b åh, han ved da lige hvordan man ska charmere den ind, jeg fniser lidt for mig selv og svarer så “ved du hvad skat? det tror jeg simpelthen du har helt ret i!, det må vi se om vi ikke kan få lavet når jeg henter dig i dag”.. Det havde han selvfølgelig husket da jeg så kommer, han kigger bare med store øjne på mig og siger “mooar, hva skal vi op og købe nu” jeg svarer lidt flabet “Det ved jeg ik min skat, hva skal vi købe” han siger med nu endnu større øjne “kakao, flødeskum, skum fiduser og chokoladekrymmel”.. Jeg smiler og siger så “jaa, hvis du vinder i hvem der kan få overtøjet først på” 😀 Han løber ud til garderoben og råber “jubi jubi jubi!!!”

Så selvfølgelig blevet der lavet dejlige lækkerier da vi kom hjem, så min hals kan komme på rette kurs, det er simpelthen bare  typisk!!! De weekender hvor jeg er børnefri og ikke skal på arbejde, der er det en sikker vinder at jeg nok skal blive syg, på enten den ene eller anden måde! Det er SÅ unfair, og den er sikker hver gang!!

Tror der er nogen der prøver at fortælle mig at mine weekender skal bruges på det bedste guld jeg har i verden, lille musen<3 Men kakaoen virkede, i hvert falde på William, da han havde drukket ud sagde han “nu har jeg slet ikke ondt mere mor” :b Så det ku vi ogs godt tænke ogs det lige skete på mig NU! :b

 photo 10510117_10203025528813874_1457228966_n_zpsd164118f.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

William er bare blevet så stor<3