Mit drømmehus/hjem <3

Svar på nogen af spørgsmålene.<3

Tusinde tak for alle de dejlige pb’er jeg har fået tilsendt, efter at jeg selv efterspurgte nogle spørgsmål fra jer som i kan få svar på 🙂 Jeg skal prøve at svare så godt jeg kan på de mange spørgsmål der er kommet ind 🙂 Dog fletter jeg nogle af spørgsmålene sammen så det ikk bliver for langtrukkende ;b og af samme årsag starter jeg også med kun 10 af spørgsmålene, da mange af dem lignede hinanden alligevel 🙂

1. Hvordan er det at være med i programmet?
Det er en kæmpe oplevelse, jeg elsker at være med, ellers var jeg jo ikke fortsat. Men det er da helt sikkert vildt underligt pludselig at få så meget opmærksomhed omkring det, det havde jeg slet ikke forventet da jeg første gang sagde ja til at deltage 🙂 Men det er kun dejligt! 

2. Hvor gammel er William blevet nu og hvor gammel er du selv efterhånden?
William blev 3 år d. 24 april og jeg selv er 22, og bliver 23 d. 25 september. 🙂

3. Hvad er bagsiden af medaljen ved at deltage i et program som De unge mødre?
Jeg har endnu ikke oplevet en decideret bagside, det værste er da hvis man har kommet til at sige noget som måske er kommet ud på en forkert måde, eller man gerne lige ville ha sagt det på en anden eller mere uddybende måde, så kan man sagtens komme til at krumme lidt tær af sig selv når det bliver vist :b

4. Vil du lave andet TV?
Det kommer helt an på hvilke “tilbud” der dukker op, men jeg er bestemt ikke afvisende.

5. Hvor meget tjener man på at blogge?
Det er meget forskelligt for blogger til blogger, men jeg vil ikke oplyse min løn, da den også er meget svingende alt efter hvad jeg har lavet den måned.

6. Hvordan går det med kærligheden, og hvor mange har du datet efter William?
Ja, det er så en lidt mere sørgelig fortælling :b, men jeg vil bare slet ikke kaste mig ud i noget forhastet når jeg har lille Williammus at ta hensyn til, derfor er det ret vigtig for mig, at min næste kommende kæreste, er den sidste (forhåbentlig). Jeg har heller ikke ligefrem haft travlt med at finde ham :b. Jeg har heller ikke været på en “rigtig” date efter jeg fik William, igen det rigtige tilbud er ikke dukket op endnu :b


7. Hvordan er forholdet mellem Jesper og dig?
Det er meget svingende, i perioder snakker vi sindssyg godt sammen, og andre gange kan vi ikk helt tåle synet af hinanden, men vigtigst af alt, er at William ser sin far, og vi ikke lader det gå udover William når vi ikke lige er på talefod. Vi prøver så vidt muligt bare at holde den gode stil, men det kan godt være lidt svært, når vi til tider ikke er enige (den kender alle skilsmisse/dele forældre vel ;b)

8. Hvad er det bedste og værste ved at være mor i en ung alder?
Jeg synes det er ret blæret kun at være 22 og ha en fantastisk dreng på 3. Jeg synes tanken om at han er 20 når jeg er 39 er lidt crazy :b Men vi gir hinanden så meget livglæde. men ulemperne ved at starte så tidligt, er helt sikkert at man højst sandsynligt ikke forbliver med faren til barnet, og at uddannelsen ikke helt er på plads endnu, det er i hvert falde de to vigtigste ting jeg har lært hvis jeg skal ha et barn mere en dag 🙂

9. Vil du anbefale andre at blive mor i en ung alder?
Nej, men jeg  synes derimod at alle skal vente til de er helt parate, man kan ikke sætte en alder på hvornår det er okay at få et barn, det er meget individuelt, men som “grundregel” vil jeg mene at fast kæreste, uddannelse og et job, så er man rimelig godt på vej til at give et barn en rigtig god start 🙂

10. Hvor ser du dig selv og William om 5år?
Uha, det er så svært at svare på sådan noget, men jeg håber da at jeg stadig befinder mig på den arbejdsplads jeg er nu, William vil gå i skole til den tid, så håber da også rigtig meget på at vi er nået at flytte, hvis ikk til jylland, så et andet lækkert sted 🙂 Og det ville da bestemt ikke gøre noget hvis der er kommet en sød mand ind billede, men om der er kommet flere børn endnu til den tid. Det er rigtig svært at sige, jeg ville jo helst foretrække kun at have William 😀

Kiss, Love & Hugs A.S. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit drømmehus/hjem <3