Ferie i næste uge, og optagelser på torsdag <3

New nice dress <3

Åh jaaaer! Jeg elsker mine kjoler, og det bedste er når der kommer en ny til flokken 😀 <3 Jeg ved ikke om alle piger har det sådan, men efter nogle måneder, så er kjolen bare slet ikke den samme som lige da man købte den, man er fuldstændig forelsket i den i starten, kan ikke ha den nok på, og man skal hele tiden liiige kigge til den, men som månederne går, daler interessen, og man finder alle fejlene og til sidst ender den med de andre inde i skabet og bliver sjældent luftet. Men denne her, er både til hverdagsbrug og til en dejlig aften med damerne 🙂 Så mon ikke den kan blive brugt lidt oftere 😀

 photo 10509633_10202973058702154_5804907345874010026_n_zpsca1167bf.jpg
Her ses et lækkert billede af den, jeg elsker de der palietter der er lige ved brystet, det gør den lige det lækre. Og at stoffet oppe ved stropperne er meget tynd tyl stof <3 Den er super behagelig af have på, da den ikke sidder for stramt, og samtidig har de der elsket folder, som får maven til at se dejlig flad ud ;b

Kjolen er købt her <3 Der finder du et kæmpe udvalg af lækre kjoler både dem man kan ta på når man skal på arbejde, og fine aften kjoler. Faktisk er jeg helt vild med en masse af deres aften kjoler inde på siden, også fordi de er så utrolig billige, så man kan tillade sig at skifte ud lidt oftere 🙂

 Kiss, love & hugs A.S. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie i næste uge, og optagelser på torsdag <3