New nice dress <3

Mit drømmehus/hjem <3

Som de fleste nok ved, så bor jeg lige nu ikke det sted jeg aller helst ville, hvis jeg helt selv kunne bestemme, og jeg selvfølgelig lige var mange millioner rigere. 😀
Jeg elsker at indrette, og jeg elsker lækre huse. Jeg tager ofte mig selv i at surfe rund på nette og smuge kigge lidt 😉 hvis jeg selv måtte lave mit hus fuldstændig fra bunden (eller selvfølgelig få nogle håndværkere til det) :b Så har jeg en lang liste over ting der helst skulle være der før det bliver det perfekte drømme hus J Først og fremmeste elsker jeg der er højt til loftet. På trods af at jeg selv kun er 157. Så ville jeg rigtig gerne ha det var helt hvidt og rent, gerne med lidt sorte detaljer, som f.eks. taget nogle stolper eller andet. Jeg kan godt lide den enkle, rene og fine stil. Hvidt signalerer bare renhed omkring et hus. Pool er et MUST! (igen, vi snakker frit fra drømmene og langt fra realiteterne :b på nuværende tidspunkt)

Her kan i se lidt af hvad jeg mener med høje lofter 😀

 photo loft_zps5e662fd9.jpg

Og her hvad jeg mener med den sort/hvide facade 🙂 ÅÅÅÅÅH JUST LOVE IT!!
 photo hus_zpsbc960857.jpg
Pool inkl. (EKSTRA POINT I MIN BOG :D)

 photo hus2_zps2d5fd5d8.jpg
JEG ELSKER TAGET!!!! Simpelthen så klasse, og stadig med en helt speciel charme.
Billedet og ideen er nuppet inde fra monier.dk der faktisk laver det her tag 😀 <3

I mit køkken skal der være fuldstændig flade rene overflader, men jeg har igen, igen, igen forelsket mig mørk valnød. Det er så fint i et køkken. 🙂
 photo koslashkkenet_zps8846938a.jpg

Og sidst men ikke mindst (hvis ikke det er det vigtigste af det hele :D) Så skulle der være en kæmpe gigantisk legeplads i haven. Vi elsker at gå på legeplads herhjemme. Men alle mødre, især enlige, ved hvor svært det kan være lige at finde den der ekstra tid i hverdagen hvor man først er hjemme 17-17.30 til lige at smutte ned forbi legepladsen, når der både skal laves mad, bades rollinger, og være tid til også lige at sidde lidt ned med ungerne for at høre hvordan deres dag har været. Derfor ville det være perfekt med en lige ude i baghaven, så jeg kunne slippe Willebanditten løs mens jeg hyggede med madlavningen i køkkenet og kunne komme ud og rutsje med ham i de små pauser der nu er 🙂

 photo legeplads_zps4d26b496.jpg photo legeplads2_zps575ea4d3.jpg

Her var lidt fra min drømmelands verden 😀
Åh, jeg må drømme videre. Eller vinde i lotto, TAK! :b

Kiss, Love & Hugs A.S.<3

1 kommentar

  • I’m very happy to uncover this site. I need to to thank you for
    your time just for this wonderful read!! I definitely appreciated every
    bit of it and i also have you saved as a favorite to look at new things on your blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New nice dress <3