Svar på nogen af spørgsmålene.<3

jeg er jo bare en kæmpe tumpe..

Jeg husker tydeligt da jeg var til Clairvoyant, at hun fortalte mig at jeg var et unikum, jeg havde en helt speciel skørhed/klodsethed, som jeg altid skulle bibeholde, fordi det nok var en del af min charme… bibeholde? jo’tak, har jeg noget andet valg? for ellers ville jeg da gerne dele ud af min klodsethed. Jeg ved godt vi alle ikke kan være eller er ens inden i, (eller det vil sige, det håber jeg da ikke vi er, det er nu mest for alle jer andres skyld :b) For jeg er klodset og uheldig. Jeg er typen der ka falde i mine egne snørrebånd, på trods af jeg har klipklappere på. Jeg har endda brænd kartofler på :O !! Det nemmeste i verden at lave, kan åbenbart også gå galt for mig. Det eneste held jeg har er i spil, men der har jeg tilgengæld også vundet big time over alle. Som barn vandt jeg på stribe “fritvalg på alle hylder” i tivoli, jeg har vundet penge flere gange både som barn og som ung. Men som man siger “dem der ikke har held i kærlighed har held i spil” hva fanden sku det lige være for en fordel? Så kan jeg bedre forstå mit kærlighed liv altid har været et stort rod ;b. Jeg er en vaskeægte romantikker, jeg kan se en kærlighed film, og ta mig selv i at sidde og vente på at det rent faktisk skal ske for mig en dag, wake up!! :b

Jeg var så “heldig” i dag at blive opdaget af rengøringen ude på kontoret, mens jeg gik og sang og dansede rundt, da jeg stillede mapperne på plads.. Dooorh! x) Ligesom da jeg blev opdaget af vindues pudseren, mens jeg skiftet alt tøjet inde i stuen!! Damn!

Det er satme godt, at jeg også har haft heldet med mig, da jeg blev beriget med verden smukkeste og sødeste lille baby boy<3 Aner ikke hvad jeg skulle ha gjort hvis jeg ikke havde et så livsbekræftende barn at vågne op til hver eneste morgen <3 Og han griner nu altid af mig, når jeg slår foden ind i dørkanten eller slår hovedet på køkkenskabene fordi jeg har glemt at lukke dem. Lille flab :* <3

Håber i andre har haft en lidt mere heldig dag 😉

Kiss love & hugs A.S.<3

2 kommentarer

 • Hollie

  Haha Nice post

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Young Valazquez

  Hеllo, this weekend is nice designed for me, because this point in time i am гeading tһis imрreѕsive educational artіcle here at my
  homе.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på nogen af spørgsmålene.<3