Okay then, back to normal!

Ferie i næste uge, og optagelser på torsdag <3

Jatak, så må de her dage gerne gå liidt tjep tjep! Glæder mig til at vi rammer fredag og jeg kan råbe FERIE 😀 😀 😀 <3 Den uge skal bruges på noget helt specielt, udover vi selvfølgelig skal opleve en hel masse dejlige ting sammen, så skal William smide sutten (efter råd fra vuggestuen om at vi skulle bruge en uges tid på det, og det derfor passede bedst i sommerferien) det skal nok blive vildt :b Den dreng er så sutteglad at jeg kun kan frygte det værste. Nogle gode råd?! Alt tages imod med KYSHÅND <3

Og så må i ellers følge med i opdateringerne herinde hvordan det kommer til at gå :b

Der skal også filmes på torsdag, Wehu! William er jo kommet i noget af en trods alder! DEAR GOD! :O Man kan nogle gange få lyst til at rive hårrødderne ud på en! Er du vanvittig for et sprog de børn kan få når de kommer i børnehave :O :O :O :O !! Jeg er stadig målløs! Aller første gang jeg oplevede hans trodsalder fis, der kom jeg for at hente ham, han kigger på mig, smiler og siger “hold din kæft mor” :O !!!!!! WHAT?! Jeg kunne se på ham at han faktisk slet ikke anede hvad han sagde, han kunne bare se på mig at det der, ville jeg slet ikke høre på! Jeg tænkte faktisk længe over, hvor har han lært de ord henne? & ja, så tænker man at det nok er i institutionen, men igen, det barn han har lært det af, hvor har det barn lært det henne?! Et eller andet sted, så må der jo være en voksen der har talt sådan til et barn (Bare min undren) Det er så super vigtigt at vi taler til vores små pus som vi selv vil tales til (børn kopirer ALT 😉 )

Så nu er det dét vi går at kæmper lidt med de her dage. Puha, det hårdeste er klart de dage hvor hele dagen bare er en stor “kamp”, jeg hader at være sur, og jeg hader at skulle sætte grænser, jeg ville helst at vi bare kunne hygge os og være glade hele tiden, så pludselig at skulle sætte sig i stolen som den hårde mor, det er godt nok svært! Jeg synes også det er svært at finde den der balancegang, med hvornår man skal være hård, og hvornår man er for hård. En ting er sikkert, der er godt nok meget pædagogisk snak hjemme hos os, om hvordan man opfører sig, og hvordan man i hvert falde ikke opfører sig. Så glæd jer til at se mere af det :b

Kiss Love & Hugs A.S.<3

2 kommentarer

 • Lynette

  Lyder spændende med “smide sutten” projekt 😉 da vi sq smide min søn’s sut, har vi jo forberedt ham at når han fylder 4 år (et par mdr før, og han elskede sin sut) at vi tager en til bonbon land og hæng den op i et suttetræ, og det gik han med til, der blev så og så en hel dag.
  Jeg tror at han spurgte efter sutten et par gange efter at har afleveret det, og sagde til ham, at vi har afleveret den til suttetræ… Med et gensvar fra ham “nårh ja”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi har, begge gange, samlet alle sutter og hængt dem på et træ på vores naturlegeplads. Fortalt at julemanden så vill komme forbi ( og det var ikke ved juletid) med en gave og hente sutterne til sine små nisse babyer… Det er gået rigtig fint… Lidt brok de første par nætter men så har der ikke været mere… 🙂
  Vi prøvede med vores datter ( den mindste) at smide dem i skraldespanden, men uden held for hun vidste jo at de lå lige uden for…. Så var det nemmere med naturlegepladsen, der kunne man ikke lige gå hen 😉 og det forstod de begge.

  Held og lykke og god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okay then, back to normal!