Gave idéer til mænd

OM EN UGE :D :D :D :D :D <3 <3

Nu er der kun en uge til at min lillemand bliver 3 år :’) Omg, hvor går tiden bare så sindsygt stærkt efter man har fået barn. Jeg bliver kun mere og mere forelsket i min lille guldklump for hver eneste dag der går. Jeg kan godt savne den tid hvor han var en lille lækker baby, der lå i mine arme konstant og havde brug for mig hele tiden. <3 Men jeg må indrømme at jeg også er helt vild med den her alder, hvor han er meget mere selvstændig, han kan fortælle mig hvis der er noget galt, han danser, griner, løber rundt som en syg abe :b .<3 Åhhhh han er bare for dejlig altså. Helt klart manden i mit liv <3 Det værste er at han nu er blevet gammel nok til at lukke døren til sit værelse og sige “gå lige ud mor” :O Arrgh! Men som i sikkert har kunne se i afsnittene af De unge mødre, så er den dreng jo fyldt op med glæde, og jeg kan næsten ikke lade vær med at få tåre i øjne når han er glad og gør nogle sjove ting 🙂 <3

Det at blive mor, var helt klart den bedste beslutning jeg nogensinde kunne have taget <3 Det er helt utroligt hvordan det har ændret mit liv i den positive retning, jeg var ikke her i mit liv, hvis det ikke var for den dejlige, fantastiske, smukke, lækre og helt igennem skønne dreng <3

Jeg glæder mig så meget til at fejre ham<3, Jeg skylder ham hele mit liv, for han har gjort mit liv til det rene eventyr<3

 photo 1609786_10202499951034758_1657060752018243128_n_zpse14e1086.jpg

Kiss’ Love & Hugs A.S.<3

2 kommentarer

 • Louise Laursen

  Når jeg er hjemme og besøge mine forældre i ferier, skal min mor og jeg altid se De unge mødre – og vi er begge helt vilde med jer! Du klarer det simpelthen så godt, og så har du jo bare verdens skønneste lille dreng – hvilket jo er din egen fortjeneste 😉
  Tillykke med ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hej. Som mor til en lille dreng ved jeg hvor meget de her fødselsdage betyder for os mødre. Går ud fra det er i dag din dreng fylder 3? Om ikke andet vil jeg ønske dig stort tillykke med ham og håber i sammen får en skøn dag.
  Fra en mor – til en anden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gave idéer til mænd