In my bag!

GIVE AWAY <3 BED HEAD!!!

Det er jer læsers tur til at blive forkælet, fordi er er så fantastiske og med til at holde liv i bloggen.
Er du til lækre hårprodukter, med et af de aller bedste mærker?!
Nu kan du vinde en af mine must have hårprodukter, som er Bed Head Small Talk. Den giver den bedste volume samt fylde. Den samler spidserne og giver håret et “pjusket” look på den lækre og kække måde. Fantastisk til løst hår på en lækker sommer dag! Og så er den varmebeskyttende, ekstra bonus info! Men i hvert falde, så kan du liiiiige netop nu, og frem til i morgen kl. 18.00 Hvor vinderne bliver fundet, deltage i konkurrencen om at vinde denne lækre lille sag fra Online-mode.dk. Alt du skal gøre, er at dele dette indlæg på din facebook side. Det bedste er at gå direkte ind på min facebook profil og dele den derigennem så jeg kan se din deling. Du kan også dele den via. min facebook fanside hvor jeg også vil holde øje med delingerne helt frem til i morgen kl. 18.00.. Vinderen vil blive kontaktet personligt af mig i en privat besked på facebook, så jeg kan modtage adresse oplysningerne 🙂
Jeg håber at rigtig mange af jer har lyst til at deltage. <3 Og ser frem til at gøre en af jeres dage en lille smule bedre, med en ekstra gave (;

 photo 10168269_10202418495918431_720698644_n_zpsb6c5f9e3.jpgHer ses den lækre lille Bed Head.
Skulle du ikke være den heldig vinder, men stadig ønsker produktet, så finder du den lige her

Kiss, Hugs & Love A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In my bag!