OM EN UGE :D :D :D :D :D <3 <3

Forkælelse på højt plan<3.

I sidste uge, var jeg så super heldig lige at få booket en tid hos Giemsa Nails <3 Jeg har før fået lagt negle hos hende, og man er bare så tilfreds med resultatet hver gang, det er helt utroligt hvor kreativ hun er. Det er lige i min ånd, især fordi jeg ikke altid lige har helt tjek på hvordan jeg ønsker mine negle, så kommer hun med en masse fede idéer. Sidste gang fik jeg lavet et par fantastik flotte lyserøde negle, de var vildt lækre og lange (se her). De var dog ret lange, og denne gang ønskede jeg dem en anelse kortere. Jeg elsker mine egne negle når de er lange, og jeg elsker flotte negle. Så Caroline kom på den idé at vi skulle prøve noget nyt, og det gik så ud på at hun kom noget på mine egne negle, som gør dem meget stærkere, og selvfølgelig super flotte, men ikke de der traditionelle kunstige negle. De her vokser nemlig kun oven på min egen negl, så jeg bare kan få en opfyldning hver 3-4 uge 🙂 Det er LIGE det jeg har manglet <3 Nu går der laaaaaaaang tid før jeg flækker en negl igen. Og så har de fået en lækker lysebrun farve med guld glimmer, so nice! Nu går jeg kun og venter på at de vokser sig lange og lækre, og at jeg skal tilbage igen og få en dejlig behandling hos Giemsa Nails <3

 photo 10259388_10202553996225854_1941708818_n_zpsb3a7a66b.jpg

Kiss, Love & Hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM EN UGE :D :D :D :D :D <3 <3